憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
得啲冇人睇既車先會改響喉刷存在感

比到5成首期
得啲冇人睇既車先會改響喉刷存在感

比到5成首期

買到成層樓都改喉
原裝係咁 洗唔洗改返靜d呀
屌你
無車既人點會明改喉有乜用
改裝既野佢地唔識架啦
有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣
屌佢老母 喺屋都聽到,嘈撚住哂,響喉死全家
咁你失望梗都得喇樓主,現實中呢種仆街先最殺食最長命最有運行

有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣

咁咪改條喉入內籠囉
再唔係搞個重bass speaker一路揸一路播喉聲
煩撚住哂真係死全家
有啲勁到整著埋人地架車防盜
有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣

咁咪改條喉入內籠囉
再唔係搞個重bass speaker一路揸一路播喉聲
煩撚住哂真係死全家

咁人地有錢就改得架啦
過到驗車你又吹人唔漲wo
咪又係d死MK仔以為自己好撚型
睇新聞見到果類車炒撚左心都涼撚埋
好撚憎,又唔係咩跑車,係咁制造無謂嘅噪音,引人注目
喉呢家野真係要睇咩車改 聽到啲hiace嗰啲老牛聲真係人唔笑狗都吠

Civic accord

你又出嚟柒啊

講中你仲入黎呢個post邊個柒d

返屋企含撚寫paper啦垃圾college仔

入左u好撚耐啦傻鳩
喉呢家野真係要睇咩車改 聽到啲hiace嗰啲老牛聲真係人唔笑狗都吠

你又出嚟柒啊

又多一隻廢車響喉狗

你又出嚟柒啊

入左u好撚耐啦傻鳩

扮啦柒頭 柒撚到自己都呃埋
唔死都無撚用
你老豆當年一定係出少滴 生到你咁撚無腦

你又出嚟柒啊

入左u好撚耐啦傻鳩

扮啦柒頭 柒撚到自己都呃埋
唔死都無撚用
你老豆當年一定係出少滴 生到你咁撚無腦

你鍾意啦
呢個係死証來嫁啦
原裝牛馬波子 條喉都嘈到仆街啦 你唔去屌果d?
Toyota 小巴 大車都好撚嘈嫁 你又唔屌?
係香港預左咁嫁啦
平民百姓改小小野搵下樂趣都比人屌 樓主肯定冇車

人地大馬力高匹車你攞黎比?
係有d mk仔渣著部花撚哂
又多塵既ek3轟轟聲
但人地有比牌錢,路費保險
你吹人唔漲

一係你抄低佢車牌no.
報上交通部囉

你又出嚟柒啊

又多一隻廢車響喉狗

揸得架二手美國垃圾都打飛機
跑贏GTR先出聲啦
最吵其實係電單車,我住舊區,慢慢都比啲bike 佬吵到屌老母。不論有冇改裝,部部都係吵
呢個係死証來嫁啦
原裝牛馬波子 條喉都嘈到仆街啦 你唔去屌果d?
Toyota 小巴 大車都好撚嘈嫁 你又唔屌?
係香港預左咁嫁啦
平民百姓改小小野搵下樂趣都比人屌 樓主肯定冇車

人地大馬力高匹車你攞黎比?

做咩姐你
大馬力就可以嘈?
講到尾咪又係狗眼看人低
多鳩魚
大聲唔緊要,但係你部車快少少得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞