憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
台灣d屁孩
揸部垃圾單缸細排氣量綿羊仔改到條管好似柯屎咁
台灣d屁孩
揸部垃圾單缸細排氣量綿羊仔改到條管好似柯屎咁

香港都好多
喉呢家野真係要睇咩車改 聽到啲hiace嗰啲老牛聲真係人唔笑狗都吠

Civic accord

你又出嚟柒啊

講中你仲入黎呢個post邊個柒d

又多一隻廢車響喉狗

揸得架二手美國垃圾都打飛機
跑贏GTR先出聲啦

洗乜GTR 求其搵部civic啦
個post好撚多憤青
以前有架golf改左直出喉 一開頭改覺得有喉聲幾正 打炮聲又夠勁
飛果陣就幾爽既 但平時渣果陣 嘈到自己都好炆
以前有架golf改左直出喉 一開頭改覺得有喉聲幾正 打炮聲又夠勁
飛果陣就幾爽既 但平時渣果陣 嘈到自己都好炆

換左e92 m3之後都有乾喉 左m3把聲靚好多

而家換左520d 改都廢事改
一句講完,唔理乜車都好我地改車關你撚事
最多行過嘈你十秒
唔撚忍得,去深山住包唔嘈

利申,唔幫深夜嘈住人果啲
有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣

電動車又靜又快
響喉果D響成個字都行唔到一條街
有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣

電動車又靜又快

香港點撚樣快呀大佬
揸得快又話 : 屌你咩 揸咁快趕住去死咩
揸得慢 : 挑 改黎把撚咩咁慢

人地大馬力高匹車你攞黎比?

m3 m4 c63算唔算大馬車
都有好多改喉

m3 依類唔改喉把聲都好正
日本車sti, evo, type r 依類車改完喉行順左又加5-10匹而把聲又靚左咁又係咪嘈?

改裝寫電腦咪快囉

i mean 改左裝寫埋電腦
下下淨係話人地大馬力,咁我改到4,5百匹係咁幾大聲都得?都on79

岩呀屌
根本就要一視同仁
一係你就屌埋班有錢人玩牛馬波子都唔撚比有喉聲
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
牛馬 大車 巴士 小巴唔屌? 日日咁撚多車點都嘈嫁啦
勁多原裝電單車都嘈到仆街 你又唔屌?
要屌就唔好 相重標準
平民百姓 改下喉 搵下樂趣都比人屌
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

都有好多改喉

日本車sti, evo, type r 依類車改完喉行順左又加5-10匹而把聲又靚左咁又係咪嘈?

改裝寫電腦咪快囉

下下淨係話人地大馬力,咁我改到4,5百匹係咁幾大聲都得?都on79

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

大把牛馬都會換喉,唔好拎自己嘅無知出嚟柒
有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣

電動車又靜又快

上山走轉睇下有幾快

都有好多改喉

改裝寫電腦咪快囉

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

大把人揸林寶法記都改喉 唔好咁無知啦

你有你屌 我有我響 住邊區?得閒係你樓下響下喉 提下你日日要撘巴士返工
人地牛馬響完喉影都唔見 你班智障mk響到拆天 偈都就爆都仲係度 好難唔雙重標準囉

改裝寫電腦咪快囉

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

你有你屌 我有我響 住邊區?得閒係你樓下響下喉 提下你日日要撘巴士返工

攞自己部垃圾同跑車比

人唔笑狗都吠

改裝寫電腦咪快囉

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

大把牛馬都會換喉,唔好拎自己嘅無知出嚟柒

人地唔換都嘈過你

改裝寫電腦咪快囉

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

攞自己部垃圾同跑車比

人唔笑狗都吠

你又知我唔係跑車
屋企有架法記 我自己得m3
深夜渣果d先最仆街 唔撚洗訓咩

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

攞自己部垃圾同跑車比

人唔笑狗都吠

你又知我唔係跑車

好,你有錢你任性

我呢啲窮撚收皮咯

咁鍾意改喉改飽佢

反正我矛頭係指向嗰啲攞嚟賤嘅人
嘈親人就叫人住深山
centenario
冇改架,原本就咁嘈
一半同意樓主
舊車mk車改喉都可以改條靚啲好聽既
但係有啲人的確係要改到嘈亂巴閉黎駁存在感

利申H車有改 沉聲

岩呀屌
根本就要一視同仁
屌你老味講起就噪

香港人都痴撚線
要屌就唔好 相重標準
弱撚智

紅字自己改響嘅

響喉自己犯賤博屌

咁都攞嚟比

攞自己部垃圾同跑車比

人唔笑狗都吠

你又知我唔係跑車

好,你有錢你任性

我呢啲窮撚收皮咯

咁鍾意改喉改飽佢

反正我矛頭係指向嗰啲攞嚟賤嘅人

完美秒殺左
有o候聲係爽d
鍾意渣車既人一定明白
電動車果d邊有人鍾意渣

電動車又靜又快

電車就係完全無聲 根本就唔似揸車
真心送都唔揸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞