憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
做乜啫家陣 F1賽車呀?

又唔係跑車 啪喇啪喇啪乜撚

有心臟病俾你嚇死都唔知咩事

改到咁撚樣周街嚇人好威? 人地當你過街老鼠咋

除左MK 柒頭真係諗唔到有咩人會做D 咁幼稚既野

呢類人真係真心祝佢撞車死
唔憎,on9仔先會改到條喉咁,浪費腦細胞係on9仔身上係好愚蠢既事
咁你失望梗都得喇樓主,現實中呢種仆街先最殺食最長命最有運行
我都想試下機關槍聲
多數d超跑先會有咁多crackle

點解咁嘈 都無警察捉?
下改裝又唔比呀?
🤷🏻‍♂️
部錢七有少少響o候(上一年改)
次次有D鐵馬/膠警係隔離/後面都唔敢轟轟轟
靜係比少少油起步
部錢七有少少響o候(上一手改)
次次有D鐵馬/膠警係隔離/後面都唔敢轟轟轟
靜係比少少油起步
喉呢家野真係要睇咩車改 聽到啲hiace嗰啲老牛聲真係人唔笑狗都吠
喉呢家野真係要睇咩車改 聽到啲hiace嗰啲老牛聲真係人唔笑狗都吠

Civic accord
A45
Huracan

你又出嚟柒啊
皮已正

你又出嚟柒啊

講中你仲入黎呢個post邊個柒d
得啲冇人睇既車先會改響喉刷存在感
我成日一聽到就覺得係架車係到放屁
唔係跑車, 扮咩跑車
遲d打算改呢隻
點睇?
https://www.youtube.com/watch?v=tyVI2GMeRak

整完應該有望做到咁樣既視覺效果
https://www.youtube.com/watch?v=gMqbUjg2tYg
最撚煩係夜晚訓訓下比佢噪醒,大聲到幾條街都聽到
琴晚見到有架日產K car? 好細架四門有包圍 條喉好嘈 但係又幾好聽喎

你又出嚟柒啊

講中你仲入黎呢個post邊個柒d

返屋企含撚寫paper啦垃圾college仔
得啲冇人睇既車先會改響喉刷存在感

超跑都改 又係刷存在感?
死氣喉穿咗人估人哋想?俾啲同理心啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞