憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
無限蕉中尾
有力又好聲
架車係靚就電動車唔出聲都有人望啦 既洗鬼改到架車肺癆咁款咩
換左喉之後入市區盡量細腳d,不過有響喉之後d亂過馬路嘅人同路權人仕會收斂左

叫埋你紅磡啲同鄉收斂下
啲超跑響都係一兩秒過咗嘅事
雖然成個屋苑訓着咗嘅人多得你哋唔少
但最響又唔走嗰啲通常都係啲錢七mk車,又嘈又唔去,過個彎過成分鐘

你都on79,有人話改比你望咩,改裝比自己爽架嘛
講得出哩d既都係唔識車又冇車既傻鳩

唔識車冇車就要俾你嚇鳩住嘈鳩住?

咁撚樣同食煙屌鳩返人憎二手煙有咩分別

坐輪椅都好望?

坐輪椅都好望?

唔通望啲肺癆車咩
屌 之前有條仆街改撚到勁大聲
仲要用架錢7 比盡油
果下隻耳聽唔到野成分鐘
遲d打算改呢隻
點睇?
https://www.youtube.com/watch?v=tyVI2GMeRak

整完應該有望做到咁樣既視覺效果
https://www.youtube.com/watch?v=gMqbUjg2tYg
我部日本車換左Fgk catback

特登搵朋友揸一轉 我企喺條街度聽 一轉彎已經聽唔到

比起佢條Js 直出我以為我部車係原裝

沉聲心滿意足了
屋樓下有條撚樣成撚日半夜三更出車
響到好似燒炮仗咁 次次成個屋苑比佢嘈醒
但一直唔知邊架
有日我飲完酒半夜番屋企
佢又咁岩番黎 果晚我老撚咁遠聽到佢啲炮仗聲
真係好撚on9 百幾米都要dup地板油
我同佢迎面相遇
記低左佢個車牌 自己又醉醉地 拎住條屋鎖匙隔左半個鐘後搵到佢架車... 自此之後就好少聽到佢啲炮仗聲
屋樓下有條撚樣成撚日半夜三更出車
響到好似燒炮仗咁 次次成個屋苑比佢嘈醒
但一直唔知邊架
有日我飲完酒半夜番屋企
佢又咁岩番黎 果晚我老撚咁遠聽到佢啲炮仗聲
真係好撚on9 百幾米都要dup地板油
我同佢迎面相遇
記低左佢個車牌 自己又醉醉地 拎住條屋鎖匙隔左半個鐘後搵到佢架車... 自此之後就好少聽到佢啲炮仗聲

做得好
好過樓上d傻仔得個講字
如果係gtr 林寶法拉利呢類會聽到扯扯地
垃圾車改死氣喉就算鳩數啦
到樓主有車你就會明點解人係會鍾意改車

我以前細個都唔明點解要整到咁嘈 自從有左第一部車之後就明白晒,改車真係男人嘅浪漫 真係好想去一次JDM最輝煌嘅年代
如果係gtr 林寶法拉利呢類會聽到扯扯地
垃圾車改死氣喉就算鳩數啦

狗眼看人低 廢物
嘈完都仲喺嗰度就咪出嚟柒啦
嘈完冇咗影就話型
仆你個街十足細個踩住部子彈仔加大音箱果啲mk仔,不過佢地都好啲,起碼係播歌
你老母幾萬蚊部爛鬼錢七一踩油就鬼殺咁嘈但係就唔去嘅
仆你個街十足細個踩住部子彈仔加大音箱果啲mk仔,不過佢地都好啲,起碼係播歌

媽好柒
https://youtu.be/6PehJG_Y0_Q

睇黎我要加個薯仔係條喉到

好過你萬幾蚊車都買唔起喺到笑人嘅興趣
港奴真係港奴
最撚煩係夜晚訓訓下比佢噪醒,大聲到幾條街都聽到

深水埗

冇錯 你唔識就唔應該出聲
話人踩油架車唔去 肯定係連車都未揸過
喂 柒少陣 搭巴士啦

梗係有 二手煙公認有害
我夠覺得你樣衰 出街見到眼痛 唔見你整容 on9
我空波踩油添呀 傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞