憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike

唔講超跑,就呢架既原裝喉聲已經比好多改咗響喉既好聽好多
https://youtu.be/U33peFmTx44
呢架真係J撚死人

掃把佬原裝喉不嬲都好聲但改完喉仲好聲

肯自己google了解下 值得一讚
好多人死雞撐飯蓋又唔了解下普通車同超跑分別點解會響同唔響
又唔了解下解完有乜用 一味屌屌屌 又要雙重標準

其實改下車令部車有個人風格 只要唔係過份影響人地根本唔應該屌 人人鍾意嘅野都唔同

再重申一次 改喉無錯 只係改完係d屋邨住宅專登死踩爛踩果d先係錯

我想問下有冇咩喉有啲聲又唔會太響嘈到人???
之前坐過我FD既車CL7R改左Js喉但係我覺得入面坐都太嘈會講野都聽唔到
無限係咪沉聲啲入面內籠都冇咁嘈???有冇邊隻喉聲好聽得黎又唔會超嘈

其實睇你改咩喉
直出係最嘈但如果改完入氣加改電腦架車嘅馬力提升係直接感覺到
改中至尾就唔洗改電腦同入氣都有馬力提升

咁姐係我改中至尾又唔會好嘈同都會提升到馬力(同埋其實最主要係咪唔會內籠好嘈同外面都唔會超響嫁)???
有邊隻好介紹???
想改嫁CL7但想知咩喉好

Honda 我唔清楚但唔同牌子唔同聲
車入面嘈唔嘈好睇你架車嘅隔音
馬力提升又係唔同牌子唔同講法, 普遍都係加大概5匹

用緊無限焦中尾
聽到歌傾到計
沉聲幾好j呀⋯
揸車都要影響到人真係好仆街
憎到仆街,尤其係一堆電單車經過部部都改過

利申: 屋企樓下係車房,夜晚十二點後成日都聽到呢d 聲
其實唔好深夜揸出黎嘈住人已經夠
聲沉先好J
超跑原裝咁響我覺得好型。
不過見到有d人將架廢車改到好撚響就真係好撚柒

超跑原裝嗰種響你點改都係改唔到一樣,何必攞黎柒呢

吓...我記得有次車聚有架Veilside Rx7行過 成堆人行去影相 後面隻牛條喉點響都冇人so佢 柒撚到喊
不過你呢d狗眼看人低嘅人都係唔知咩係Rx7架啦.
返去屌死氣喉啦傻仔

我識唔識RX7又有乜撚野關係?你架車本身唔係大馬力或者佢本身設計唔係響嘅而你又專登去改響佢就係柒

副偈響唔響人地工程師設計架車嗰陣係有考量過,你改響佢都唔會令架車快左勁左,只係會顯得柒

其實設計出黎,係要過好多唔同國家既廢排同嘈音管制。有時候改到嘈係副作用,實際性能先係主要目的。當然,響左,車主係享受既,但絕對唔代表係柒。

咁姐係我改中至尾又唔會好嘈同都會提升到馬力(同埋其實最主要係咪唔會內籠好嘈同外面都唔會超響嫁)???
有邊隻好介紹???

想要靜但同時又夠出嘅都有幾隻啱用
Toda , mugen , amuse , m&m

另外fgk同hks都係偏靜
其實你frd㗎js都應該扑咗中鼓+催化先咁嘈
唔係跑車就咪搞咁多野啦

柒唔緊要,最緊要唔怕認
始終超跑大cc d 又多幾個缸聲一定靚d

唔講超跑,就呢架既原裝喉聲已經比好多改咗響喉既好聽好多
https://youtu.be/U33peFmTx44
呢架真係J撚死人

掃把佬原裝喉不嬲都好聲但改完喉仲好聲

肯自己google了解下 值得一讚
好多人死雞撐飯蓋又唔了解下普通車同超跑分別點解會響同唔響
又唔了解下解完有乜用 一味屌屌屌 又要雙重標準

其實改下車令部車有個人風格 只要唔係過份影響人地根本唔應該屌 人人鍾意嘅野都唔同

再重申一次 改喉無錯 只係改完係d屋邨住宅專登死踩爛踩果d先係錯

我想問下有冇咩喉有啲聲又唔會太響嘈到人???
之前坐過我FD既車CL7R改左Js喉但係我覺得入面坐都太嘈會講野都聽唔到
無限係咪沉聲啲入面內籠都冇咁嘈???有冇邊隻喉聲好聽得黎又唔會超嘈

其實睇你改咩喉
直出係最嘈但如果改完入氣加改電腦架車嘅馬力提升係直接感覺到
改中至尾就唔洗改電腦同入氣都有馬力提升

有邊隻好介紹???

無限會頂頂地
用假吹+toda中尾/js都唔錯

Fd2係咁 cl7我諗差唔多掛
話人改裝條喉有問個啲都係一啲成日比人玩 比人推 比人兜巴星既車主
將自己既享受建築係影響到人地身上

冇公德心就冇公德心

關架車鬼事

利申:有車
希望呢班仆街個個撞車死無全屍
屌,呢班友勁煩,架車要改到咁大聲嚟做乜鬼嘢呢又?
咁撚鍾意啲聲,加個Mic落條喉戴Headphone自己聽飽佢啦,唔夠勁加個Amp囉,再唔係改條喉入車箱囉。

改到咁大聲,樓下晚晚12點幾不停咁响,大人唔瞓,細路都要瞓啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞