憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
換左喉之後入市區盡量細腳d,不過有響喉之後d亂過馬路嘅人同路權人仕會收斂左

叫埋你紅磡啲同鄉收斂下
啲超跑響都係一兩秒過咗嘅事
雖然成個屋苑訓着咗嘅人多得你哋唔少
但最響又唔走嗰啲通常都係啲錢七mk車,又嘈又唔去,過個彎過成分鐘

我真係想知有咩灣要過成分鐘先過得晒
其實嘈真係好睇乜車 咁當然H車無敵啦
你班撚樣又要拎d幾球嘅牛/馬同d廿令三十萬車比
On99
儲多少少錢買架好少少既車啦
成班Mk改埋d垃圾車
就好似d街童扮黑社會大佬咁
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?
琴日見到架mini改響喉
柒到仆街
呢班仆街細個應該就係改裝單車扮電單車班白痴仔
屌佢老味渣住部垃圾嘈撚住曬
跑車個隻聲同改喉聲差好多皮
係渣唔起搏咩撚野虛榮咁
佢地踩單車應該都要用喇叭播引擎聲
成班冇車嘅係到笑人改喉仲要雙重標準
上面條片證明改完喉會加馬力就冇人敢反駁,一味係到叫話得個嘈字
有冇諗過個重點係你嘈已經黑我憎
理得你咩馬力
主觀唔理性噉屌柒你你哋咁客觀托柒咩
理得你咩馬力

你可能係
但其實一大班柒頭小學雞係到憎人富貴厭人貧
完全無討論價值
連登車台真係好撚多戇鳩仔
理得你咩馬力

你可能係
但其實一大班柒頭小學雞係到憎人富貴厭人貧
完全無討論價值
連登台真係好撚多戇鳩仔
唔好影響他人
根本係窮撚思想,好撚肉酸
上面條片證明改完喉會加馬力就冇人敢反駁,一味係到叫話得個嘈字

有車, 覺得改喉好嘈, 加馬力都係嘈, 嘈就影響到其他人, 自私自利.
成班Mk改埋d垃圾車
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?

https://youtu.be/BnQP95aVv04
柒少陣啦 嗱 一條片收你皮

有車, 覺得改喉好嘈, 加馬力都係嘈, 嘈就影響到其他人, 自私自利.

我條片係比上面個班話人錢7又慢又改喉嘅人睇。

我自己都有改喉但我會以盡量唔會影響其他人為先
其實我覺得如果喉聲好聽又有咩問題?
個班一味話大馬力先可以嘈嘅真係為屌而屌仲要咩都唔識
BTW 我最反感係土炮喉,而啲真係要拉去打靶
成班Mk改埋d垃圾車
以為大大聲就好威好型
泊落人地d堅料到
笑都笑死 醜唔醜呀?

https://youtu.be/BnQP95aVv04
柒少陣啦 嗱 一條片收你皮

依條片真係好正,反曬個班笑尻Honda 唔快嘅人
到底係連登車台眼中
唔係牛唔係馬就一定係垃圾車
nsx都係垃圾車一架
當你聽到聲,然後轉身仲望到佢架車,就知架車係垃圾
其實跑車衣家野,同海鮮一樣,靚既唔洗搞甘多野,換黑軨同bar枱就ok,最多換埋D dark glass黑玻璃,甚至係車房買支Suspension $4XXX~6XXX 一支就搞掂,只有車質差既先要搞花臣,所以甘樣不如慳D錢去Dealer或者其他進口車店買勁靚超跑返屋企揸仲好啦
其實跑車衣家野,同海鮮一樣,靚既唔洗搞甘多野,換黑軨同bar枱就ok,最多換埋D dark glass黑玻璃,甚至係車房買支Suspension $4XXX~6XXX 一支就搞掂,只有車質差既先要搞花臣,所以甘樣不如慳D錢去Dealer或者其他進口車店買勁靚超跑返屋企揸仲好啦

甘你老母咩柒頭
學下字先再9up啦你老母臭西
打咁多字成篇廢話 dark glass 笑撚到我
進修下啦智障仔

甘你老母咩柒頭
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

甘你老母咩柒頭
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

我釣你老母咩傻仔
自己打完篇無人識既文 仲話人新會員
傻西

甘你老母咩柒頭
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

我釣你老母咩傻仔
傻西

澳牛都未食過

甘你老母咩柒頭
進修下啦智障仔

咁都釣到新會然

我釣你老母咩傻仔
傻西

煎牛扒潮文都未睇過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞