憎唔憎D人改到D 死氣喉大大聲/機關槍咁?

339 回覆
602 Like 13 Dislike
夜晚12點前理撚得你 但好多濕鳩最中意一兩點響 幾架一齊響 唔撚洗瞓呀?正契弟
屌垃圾車改響喉做乜撚?人地見到笑你柒左

咁你肯同煩膠希架垃圾echo走轉未呀過街米奇

我驚放爆佢星
最多我長開Eco mode

驚放人星所以潛?講出黎自己唔笑嗰下好嘢

仲走轉?我驚佢架汗血寶馬跑太快反肚

9up佢就叻,灣都未識入,仲揸架5系gt,我依家得翻部vw,一樣屌到佢爛

我驚放爆佢星

9up佢就叻,灣都未識入,仲揸架5系gt,我依家得翻部vw,一樣屌到佢爛

mx5都夠做啦

我驚放爆佢星

mx5都夠做啦

可能又衝落山,十成用埋d垃圾雞胎
啲人話平民改下搵樂趣都比人屌
其實樂趣係邊?
係咪同啲踩子彈仔大音箱個啲街童一樣?
要大大聲先有樂趣
你話跑車響又唔屌?
我敢同你講 如果唔鍾意垃圾車嘈嘅
大多數都一樣唔鍾意跑車嘈
嘈就係唔鍾意架啦
你大可以話裝修聲都好好聽添
阻唔到你咁反人體設計

你平民就做返平民野啦
要樂趣
你返屋企開大個喇叭播比自己聽住訓囉

就係樓上有人話大馬力先嘈得先成班人出黎屌雙重標準

所以咪有兩班戇鳩係度嘈
一開始屌埋大馬力班撚屌
就完得POST
多數mk 垃圾日本車仔
淨係夠錢改條爛鬼喉嘈住哂
晚晚兩三點送件mk 妹返屋企個啲呀
臨別秋波要摷返兩三個字都唔撚走屌你老母
燈位遇著林寶拉會唔會覺得自已柒呢

垃圾車全新一條喉要二皮幾野
其實真係識車嘅人,唔會因爲揸住林寶笑人揸honda
我想講,香港大把有錢人都會買返dc2 ek9 s2000 fd2嚟玩
所以唔好咁井底娃啦
其實跑車衣家野,同海鮮一樣,靚既唔洗搞甘多野,換黑軨同bar枱就ok,最多換埋D dark glass黑玻璃,甚至係車房買支Suspension $4XXX~6XXX 一支就搞掂,只有車質差既先要搞花臣,所以甘樣不如慳D錢去Dealer或者其他進口車店買勁靚超跑返屋企揸仲好啦

甘你老母咩柒頭
學下字先再9up啦你老母臭西
打咁多字成篇廢話 dark glass 笑撚到我
進修下啦智障仔

潮文黎架新會然
岩岩換完cat back望到呢個post
今晚決定叫埋朋友架458入公屋屋邨嘈醒晒你班雙重標準仆街仔
岩岩換完cat back望到呢個post
今晚決定叫埋朋友架458入公屋屋邨嘈醒晒你班雙重標準仆街仔

十卜ching
潮文改篇都唔識

又係你?
上次仲未比人撚夠?
唔憎,on9仔先會改到條喉咁,浪費腦細胞係on9仔身上係好愚蠢既事

問題係佢下下零晨三點逼你聽呢
除左集體送去非人道毀滅諗唔到佢地生存有咩用
同女一樣
條女大波著deep v咪好j囉
Ipad 著deep v 咪衝出黎柒
班mk改到架ek咁嘈真係柒到唔敢睇
唔憎,on9仔先會改到條喉咁,浪費腦細胞係on9仔身上係好愚蠢既事

唔通你呢d垃圾港奴無意義咁日做夜做又好有用

唔通你呢d垃圾港奴無意義咁日做夜做又好有用

琴日見到架mini改響喉
柒到仆街

Mini s 要改 可能好撚快啵
柒到仆街

如果我話你知Mini有一條line叫JCW
你點睇?
柒到仆街

Mini s 要改 可[red]以[/red]好撚快啵
總之一句到尾:
你地要屌嘅就一視同仁
咩車都好 係嘈就要屌 無分平車定貴車
咪撚再雙重標準
無知真係好可怕
其實上面巴打講得好啱
唔改都嘈都抵屌啦
點解冇得開靜音模式
香港又細 多燈
嘈可以嘈好耐
總之一句到尾:
你地要屌嘅就一視同仁
咪撚再雙重標準

啱啊
我反而覺得日本車太安靜先唔似日本車

反而bba改響喉就堅冇眼睇

見到啲e46係度哄哄哄
我反而覺得日本車太安靜先唔似日本車

反而bba改響喉就堅冇眼睇

見到啲e46係度哄哄哄

爆tec個下既激昂
總之一句到尾:
你地要屌嘅就一視同仁
咪撚再雙重標準

agger
多數mk 垃圾日本車仔
淨係夠錢改條爛鬼喉嘈住哂
晚晚兩三點送件mk 妹返屋企個啲呀
臨別秋波要摷返兩三個字都唔撚走屌你老母
燈位遇著林寶拉會唔會覺得自已柒呢

垃圾車全新一條喉要二皮幾野
其實真係識車嘅人,唔會因爲揸住林寶笑人揸honda
我想講,香港大把有錢人都會買返dc2 ek9 s2000 fd2嚟玩
所以唔好咁井底娃啦

我識嘅有錢人都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞