汽車用品店員,你問我答 (11)

944 回覆
16 Like 5 Dislike
想問下CG Wterless wash & wax會唔會返貨
巴打想問你有冇賣呢d 類似產品?
Techron® 特勁汽油添加劑
YACCO 電油噴注系統清潔添加劑
想買枝試吓

Techron 直接去 Caltex 買啦
得 1gal 裝
細既 supplier 都無
唔係我唔想返
有時都好無奈
我一直都盡力控制好成本
但近期返貨個個入貨價仲貴過我售價
你叫我點好
Sor 無
想問下泥膠黎講
SOFT 99 / 3M / CG 邊隻岩新手
第一次推係咪玩住SOFT 99果隻先好
其實 CG 個隻最易用
因為面積大
同埋另外2舊傳統款一跌落地下就
CG 個隻洗返就 ok
你加完價都仲平過出面啦……
真係買 CG 一係你一係石崗(乜都無) 一係美森等運到
有人講有
呢 d 世紀難題我好難答你 wor
當我收唔手續費咁收信用卡(其實咁先係o岩,只不過街鋪會收) 都會比人鬧點解唔收 支付寶/wepay,話情願比手續費,嫌我地麻煩,其實好心灰意冷
香港人買野最想就係鋪頭賣得仲平過出廠價
CG non sense返到貨未
其實收卡已經服侍咗大部份人,係上年(同今年)消費劵先有呢D問題
講真,出面大把人唔收WeChat / Alipay,八達通都仲有得諗下
同個客講返你呢道用信用卡平時入油用 WeChat / Alipay用埋D消費劵算,好多時D煩友真係……

根本收卡係要打大D個標價,現金叫做唔駛俾手續費先叫正路
其實non sense 都係all purpose cleaner,係咪其實用turtle wax果隻都一樣呢
香港出名多閪客
純粹non sense 未用過想試下有幾勁
坦白講樓主賣嘅價真係良心價黎 介紹埋比岩岩有車嘅朋友一齊買
就算冇貨都會等到你有貨先買
收卡仲送埋貨 每次買都pack得好好咁送到手 已經滿足啦
黑色死氣喉有d 白色氧化物咁可以點搞?
巴打加油
有左部車之後d野都係搵你買
擋風玻璃黏左d手機托,日日高溫曬,年幾甩左,但d熔左既啫喱狀膠質留左係玻璃度,要用咩抹甩?
架車泊車花左搵你整,你會直收定叫佢claim保險?
噴酒精+濕紙巾捽 or 藍威寶,捽完再清潔
報左燕梳佢會教你,佢有指定幾間
btw 我地無整車 wor
Sor 呢個真心唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞