【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
有無人有MB同埋GB既中文歌詞
呢2首好似有D唔同但唔識日文

https://home.gamer.com.tw/creationDetail.php?sn=2746315
M♭嘅中文歌詞
GLISTENING♭未有人譯住
但歌詞同M♭完全唔同
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=45274&snA=763
順便po埋ETERNAL♭嘅中文歌詞
巴打們,BD邊度買/訂?未買/訂過,求推介

後面d路人女主小說同漫畫都幾齊

等出10 同埋其實學姐漫畫係咪唔唸住出台版

學姐漫畫唔知角川拎到版權未
10我估應該係動漫節果陣先出

睇角川近幾次公佈嘅版權授權就依然未有

原來漫畫出左9?真係唔知
拿拿臨落單先
諗住個end會係同英梨梨詩羽送行完之後
再番番去偵探坡喊住搵惠架嘛

拿拿臨落單先

講緊小說 台版漫畫出到7

拿拿臨落單先

講緊小說 台版漫畫出到7

oh台版

同樣笑轉喊,倫也果幕好似冇err處理得咁好

同樣笑轉喊,倫也果幕好似冇err處理得咁好

同門師兄妹
師兄松岡要再停一停先轉到
師妹大西就直接轉換
感覺就大西好d
惠真係好屈機
https://www.youtube.com/watch?v=H5sBPuaGd8I

點解佢可以咁快拎到Full ver.

itunes?

itunes應該冇咁快

電台錄音?
點解惠同英梨梨,反面果度咁輕描淡寫
明明好有睇頭
小說都係咁???

最後一集好收尾
小說會有番對話
洗唔洗咁痴線一集3新歌
其實點解之前留長 又咁快剪返短
學姐仆落地都拎到渣沙 初吻已袋
之後學妹會多戲份?
第一季完有冇おしまい
紅極都好難有3期
其實今集做埋尾唔錯
小說先偵探坡喊>送行>拍拖
現實來講咁嘅情況下理倫喊完,但做驚動力唔會咁快回到

動畫拍拖>喊>送行
惠比左(/确立)新目標倫也,讓佢不意志消沉,繼續有動力做驚,加上比倫也知道姖有認真睇企劃書,比倫也知道他碰不孤單

至於點解唔拍拖>送行>喊
因為送行日子冇記錯係同喊個日差好遠

三季可能唔知排唔排到期,廢事變加速比人屌,埋個end 先

btw 我好想有個惠
撒花
之後學妹會多戲份?
第一季完有冇おしまい
紅極都好難有3期

如果有第三季 出海同美智留會多少少戲份
第一季冇おしまい 倫也比Eriri拎扇打就完咗
おしまい係安野親筆寫
洗唔洗咁痴線一集3新歌

特登轉番一年前嘅形象鼓勵倫也
冇買東京芭娜娜
洗唔洗咁痴線一集3新歌

特登轉番一年前嘅形象鼓勵倫也

咁好嘅女仔可以係邊度搵

原來今集惠講佔幾多成比例呢句台詞係同GS3劇情有關
丸戶
希望有第三季啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞