【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS

有無巴打知邊間仲有第9冊
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有

聯合同一代都去咗,仲有邊間有賣㗎,唔知仲有無漏
無聊睇ED歌詞
其實係講緊邊個,好似講緊男豬
但又好似唔係
無聊睇ED歌詞
但又好似唔係

無野了,原來係講緊惠
呢套野除左主角歌仲有好多講緊惠
無聊睇ED歌詞
但又好似唔係

無野了,原來係講緊惠
呢套野除左主角歌仲有好多講緊惠

其實套野日文都講到明不起眼女友培育法
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有

今日一點幾鐘果時去聯合見得番一本第8集仲要殘殘地冇買到,之後去一代睇已經冇曬第8集就即刻衝番去聯合買番果本
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有

今日一點幾鐘果時去聯合見得番一本第8集仲要殘殘地冇買到,之後去一代睇已經冇曬第8集就即刻衝番去聯合買番果本

我太遲 七點幾先入場
書展點解無第8冊

封面太靚

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有

我太遲 七點幾先入場

個個都淨買第八卷?

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有

我太遲 七點幾先入場

個個都淨買第八卷?

咁睇完第二季之後想知之後嘅劇情由第八卷開始追都幾合理
另外聽日BD開賣 睇下銷量有冇機會出第三季

淨係買咗第9同 GS

尋日見到聯合仲有

我太遲 七點幾先入場

個個都淨買第八卷?

咁睇完第二季之後想知之後嘅劇情由第八卷開始追都幾合理
另外聽日BD開賣 睇下銷量有冇機會出第三季

估唔到竟然周圍都冇 真係冇就唯有上網買
真係唔明點解寧願出去買都唔上網買
又新又齊
平又平D
仲直接送到門口
又新又齊
平又平D
仲直接送到門口

呢位巴打係咪eriri黨
https://twitter.com/saenai_heroine/status/889779665107275777?s=09
手機唔貼圖啦
唔知送到黎個時會係咩狀態
又新又齊
平又平D
仲直接送到門口

呢位巴打係咪eriri黨

唔係
唔通出街買有唔同角色封面
今日出eriri土人
https://twitter.com/saenai_heroine/status/889779665107275777?s=09
手機唔貼圖啦

係aniplex訂左,已經送到去tenso轉運果到都未叫我俾錢,定係一開頭訂已經俾左
但係又冇信息send畀我話信用卡俾左錢 第一次訂咩都唔知
手機唔貼圖啦

係aniplex訂左,已經送到去tenso轉運果到都未叫我俾錢,定係一開頭訂已經俾左
但係又冇信息send畀我話信用卡俾左錢 第一次訂咩都唔知

aniplex好似係一訂就俾?試下check下email?
動漫節有無週邊個d賣

我上年就有既 印像中係角川先有 排角川排到傻仔 好似係

角川嘅週邊年年都係果d款 0吸引力

好彩我淨係排過一次

今年都唔洗排啦
角川嘅週邊又係呢d
動漫節有無週邊個d賣

我上年就有既 印像中係角川先有 排角川排到傻仔 好似係

角川嘅週邊年年都係果d款 0吸引力

好彩我淨係排過一次

今年都唔洗排啦
角川嘅週邊又係呢d

馬尾都唔見影
C92會物

再販

詳情
http://www.saenai.tv/comike92/
[quote]C92會物

再販

詳情

兩本畫集好似係會場限定
C92會物

再販

詳情
http://www.saenai.tv/comike92/

惠隻毛公仔好得意
惠隻毛公仔好得意

好想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞