【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
BTW 原作入面果條坡道好似真係存在?係邊架

東京 googleのぞき坂就係

下次去東京 聖巡下先 唔該哂

上斜好辛苦 但動畫megumi兩野跳左上去
BTW 原作入面果條坡道好似真係存在?係邊架

東京 googleのぞき坂就係

下次去東京 聖巡下先 唔該哂

去就唔好淨係去探偵坡 東京仲有好多聖地
信和有冇惠嘅黏土人賣

原價幾多

信和有冇惠嘅黏土人賣

原價幾多

信和有冇惠嘅黏土人賣

原價幾多

信和有冇惠嘅黏土人賣

我個人真係唔係好 好土人 反而FIGURE就訂左幾隻

訂咗和服惠 18號出貨
等緊GSC隻禮服惠
轉自貼吧

關於第八集只有兩人的配音,配到後來,工作人員監督之類也是鴉雀無聲。
配完廣播室的內容後是買菜階段,一段過後監督大概意思是,“安野,你把你的情感稍微收斂一點”
最後配到晚上的聊天的時候,惠的幾句“我不管你了”,“我也不知道呀”,“明天一定要忘了今天的我哦”。音控室的人討論是不是配的可愛過頭了,是不是要把情緒收一收。結果有個人說“這裡就這樣吧”
話說a1這一季畫風可能是有點崩,但是劇情編排,聲優的演繹還是很到位的
轉自貼吧

關於第八集只有兩人的配音,配到後來,工作人員監督之類也是鴉雀無聲。
配完廣播室的內容後是買菜階段,一段過後監督大概意思是,“安野,你把你的情感稍微收斂一點”
最後配到晚上的聊天的時候,惠的幾句“我不管你了”,“我也不知道呀”,“明天一定要忘了今天的我哦”。音控室的人討論是不是配的可愛過頭了,是不是要把情緒收一收。結果有個人說“這裡就這樣吧”
話說a1這一季畫風可能是有點崩,但是劇情編排,聲優的演繹還是很到位的

轉自貼吧

力求完美
轉自貼吧

唔知係音響監督定監督呢?
我就覺得可能係老賊
因為親女兒
轉自貼吧

力求完美

勝った!ガハハ
轉自貼吧

力求完美

勝った!ガハハ

千大人

岡山animate
全力應援,cd已被掃清

岡山animate
全力應援,cd已被掃清

D野咁好賣 應該整返個三期呀

岡山animate
全力應援,cd已被掃清

究極 惠 信仰

岡山animate
全力應援,cd已被掃清

究極 惠 信仰

畢竟今季d角色歌都好高質
萬事俱備只欠bd

岡山animate
全力應援,cd已被掃清

究極 惠 信仰

萬事俱備只欠bd

CD反應咁熱烈 BD銷量應該都唔會差

岡山animate
全力應援,cd已被掃清

究極 惠 信仰

萬事俱備只欠bd

CD反應咁熱烈 BD銷量應該都唔會差

3季3季
雖然對唔住惠 但我覺得成隻cd最好聽係double rainbow dreams
同第一次聽Mb一樣上哂腦腦中無限loop
雖然對唔住惠 但我覺得成隻cd最好聽係double rainbow dreams
同第一次聽Mb一樣上哂腦腦中無限loop

Yup

毒撚錢真係好賺

買咗file

毒撚錢真係好賺

買咗file

毒撚錢真係好賺

買咗file

我都搵fd幫我買咗file
我仲未睇最後一集,想問美智留係咪成季都冇出現過
我仲未睇最後一集,想問美智留係咪成季都冇出現過

今集睇到去ED之後就可以解答你嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞