【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
想問大家角色歌隻碟可以係邊到買
利申28號會係大阪

去日本橋ANIMATE/蜜瓜
利申28號會係大阪

Animate
動畫睇落都似無s3架啦
如果有點會收到個尾咁靚

唔知係咪隔太耐,我覺得第二季比第一季好睇好多

我覺得第1季只係介紹,利申動畫黨

始於第一季同第二季內容節奏都唔同
當初睇第一季唔知點解好代入到 之後就上哂腦

我第一季迷到重睇咗兩三次
之後仲買齊成套小說(果陣出到7)+成堆周邊
依家無論我睇咩新番都搵唔到一個可以超越惠嘅女角色
美智留出場率仲要比第一季少幾乎冇出現過,仲少過出海

其實美智留本身小說5~7卷入面都有一兩段劇情,不過動畫就比丸戶cut哂
動畫睇落都似無s3架啦
如果有點會收到個尾咁靚

同感 雖然宜家睇已經搵唔番個種感覺
睇乜番都係
美智留出場率仲要比第一季少幾乎冇出現過,仲少過出海

其實美智留本身小說5~7卷入面都有一兩段劇情,不過動畫就比丸戶cut哂

美智留除左得閑出黎性騷擾下男主之外其實劇情冇咩野好講
利申28號會係大阪

唔該哂 唔識日文都ok㗎可
利申28號會係大阪

唔該哂 唔識日文都ok㗎可

呢隻碟一定擺出黎好顯眼既地方賣 放心
動畫睇落都似無s3架啦
如果有點會收到個尾咁靚

下卷就要完 我E家好苦悶 以後冇惠睇
我都覺得第一季好睇d
d日常好入到戲 輕鬆又好睇
不過可能因為冇劇情唔洗腦
我都覺得第一季好睇d
d日常好入到戲 輕鬆又好睇
不過可能因為冇劇情唔洗腦

係囉第二季都幾壓抑
想睇美智留
依家唯一念想
Eriri 可以真誠向倫也為小學件事道歉(當我地真正和解瞬間,就絕交了),之後同學姐專心發展事業,同倫也唔好再有任何接觸了
依家唯一念想
Eriri 可以真誠向倫也為小學件事道歉(當我地真正和解瞬間,就絕交了),之後同學姐專心發展事業,同倫也唔好再有任何接觸了

道歉就一定要啦
Eriri小學件事真係對倫也影響深遠
大家沉曬船,好唔捨得呀
認真諗過 真係唔會再有三期
改左和好果part已經收左皮 無後路

唔一定嘅 到時丸戶都可以話惠心入面仲有一條刺
而且真正嘅導火線係八卷尾果幅畫
我覺得今集如果丸戶真係想營造到惠完全原諒左ERIRI既氣氛
惠應該會同倫也一齊送ERIRI去大阪
而唔係就咁通過手機打氣
所以要出第三季並唔係冇可能

而唔係就咁通過手機打氣

原作年內都已經完左
依家唯一念想

道歉就一定要啦

同倫也唔好再有任何接觸,都係為佢兩個好
再有接觸,同佢兩個只係拷問
依家唯一念想

道歉就一定要啦

同倫也唔好再有任何接觸,都係為佢兩個好
再有接觸,同佢兩個只係拷問

走啦 唔想搞大佢
決定去日本 買日文小說

而唔係就咁通過手機打氣

原來係咁

而唔係就咁通過手機打氣

原來係咁

所以第二季個尾係特登整到就禁完得 出第三季又得 模凌兩可嘅結尾方式

其實我覺得個鋪排根本就係有第三季

想睇第三季就行動嚟證明

而唔係就咁通過手機打氣

原來係咁

所以第二季個尾係特登整到就禁完得 出第三季又得 模凌兩可嘅結尾方式

其實我覺得個鋪排根本就係有第三季

想睇第三季就行動嚟證明

唉 我等唔到
好心急想睇

所以咪有戀愛節拍器本漫畫補償

學姐同倫也講會一直做佢既後備真係好正

笑左 漫畫咪又係輸
我真由寶寶贏哂

最新果話真由自帶櫻花effect出現喺倫也面前

Btw左下似曾相識嘅感覺

第二季接漫畫邊到

冇啦 想知之後嘅劇情就要睇小說
至於漫畫就分咗幾套 有興趣可以睇埋
1)守姬武士畫嘅本傳漫畫都係去到動畫今集果個位完(即係小說1-7卷劇情
2)egoistic-lily就講Eriri線(只不過劇情去到小說FD遊樂場果part就完
3)戀愛節拍器就係學姐線(平行世界,講倫也冇遇到惠就跟住學姐做野

請繼續支持真由寶寶屌打學姐

啱啱睇完egoistic~lily 個套漫畫
eriri
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞