【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
届かない恋 をしていても

嘩屌
拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜

C92

Event

A3 Poster
搵詩羽唱傳達不到的愛戀
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

好適合
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

唔差在搵eriri唱埋twinkle snow啦
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

覺得err應該唱closing
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

敗犬就一齊唱powder snow啦
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

愛する心就比惠
FUCK唔記得左出左街
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

愛する心就比惠

惠應該係つまんない恋
睇埋GS3完全係惠既心情
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

愛する心就比惠

惠應該係つまんない恋

だれにも譲れないわたしのだけの恋
搵詩羽唱傳達不到的愛戀

愛する心就比惠

惠應該係つまんない恋

だれにも譲れないわたしのだけの恋

由飛本身已經唱得幾好聽
惠唱嘅話一定仲好聽
大西唱青空下的約定 op「allegretto-そらときみ-」原唱為KOTOKO
點睇,會唔會唱得好聽
大西唱青空下的約定 op「allegretto-そらときみ-」原唱為KOTOKO
點睇,會唔會唱得好聽

人又金髮你又金髮
點解海己同ERR咁大分別

無Sample字高清圖
點睇,會唔會唱得好聽

人又金髮你又金髮

因為海己係親生女 ERR唔係
Btw以大西嘅唱功應該冇問題
點睇,會唔會唱得好聽

人又金髮你又金髮

海己真係個好老婆
點睇,會唔會唱得好聽

人又金髮你又金髮

海己真係個好老婆

見到呢一幕果陣我嘅反應同航一樣都係呆咗好耐

https://store.nissin.com/jp/special/saekano/index.html

如果err從來冇成為過柏木英莉唔知會點
望張圖覺得佢只係一個好簡單既人

https://store.nissin.com/jp/special/saekano/index.html

如果err從來冇成為過柏木英莉唔知會點
望張圖覺得佢只係一個好簡單既人

冇成為柏木英莉就淨係得番金髮雙馬尾青梅竹馬傲嬌屬性
連出都冇得比佢出場
https://tieba.baidu.com/p/5210692770
[特典短篇]冴えない「冴えない彼女の育てかた♭」の振り返りかた
講佢地三個睇番自己動畫入面嘅演出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞