【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
成個人好空虛
成個人好空虛

回味下第八集
無睇過小說
動畫後面睇唔明…
點解開學之後男主同惠講野會唔同左?男主仲話惠以前萌好多,發生咩事
仲有出海點解突然好似成熟左咁多…
乜唔係過左一個暑假咋咩?

無人答
拖陽萎倫出去斬
其實去到gs3 ,我覺得丸戶寫得好難睇
為左惠,其他角色完全俾貶低
作為惠迷都好心痛
作為惠迷都好心痛

最肉酸係強行洗白倫也自己去搵英梨梨係因為佢信惠
作為惠迷都好心痛

都唔算信任都好拋低左就係拋低左
無睇過小說
動畫後面睇唔明…
點解開學之後男主同惠講野會唔同左?男主仲話惠以前萌好多,發生咩事
仲有出海點解突然好似成熟左咁多…
乜唔係過左一個暑假咋咩?

無人答

倫也係講緊第八集既事 同埋出海淨係換左個髮型姐
作為惠迷都好心痛

都唔算信任都好拋低左就係拋低左

大家呢度係動畫post
好甜
出海個頭唔多覺好睇
如果想追小說
動畫進度去到第幾卷
如果想追小說
動畫進度去到第幾卷

動畫進度去到第七卷+GS1
https://www.youtube.com/watch?v=H5sBPuaGd8I

點解佢可以咁快拎到Full ver.
想問下一開頭加藤回憶果PART係咪新增落去?
小說係邊本?
https://www.youtube.com/watch?v=H5sBPuaGd8I

itunes?
小說係邊本?

第七卷有講
好似冇人講 眼鏡果part改左
惠笑倫也副眼鏡唔襯佢亦都係動畫原創

喺小說 英梨梨攞走嘅果副眼鏡係惠送俾倫也嘅
之後惠知道俾英梨梨攞走有d唔開心

itunes?

itunes應該冇咁快

不過之後都冇乜用依段野做劇情,係搞到d人更唔鐘意err
小說係邊本?

第七卷有講

好似完全冇印象咁
睇結尾咁樣出場法
真係冇乜機會有第3季啦
小說係邊本?

第七卷有講

好似完全冇印象咁

第七卷6.5章

不過之後都冇乜用依段野做劇情,係搞到d人更唔鐘意err

動畫可以想盡量做到三方鼎立 禁先可以食曬三家fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞