【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
BD1個別店鋪購入特典圖

咁賣肉我覺得唔多得bor

agger第一季果堆特典圖都冇咁露

btw有冇人覺得Gamers果張惠同Eriri件野好熟口面?
丸戶一定係特登

屌你老母
得罪講句賣肉既惠唔係惠

agger
BD1個別店鋪購入特典圖

學姐
得罪講句賣肉既惠唔係惠

agger

呢句真
宜家惠個figure 喺咪冇現貨

成個信和都冇 好似係

成個信和都冇 好似係

manga shop好似有
你哋現貨買左幾多
一次過最後1集出3首歌
上季1人1首獨唱角色歌,今季惠2隻歌屌打全部人
除左惠全部都要同人合唱

[大意翻譯]
安野: 已經將音效全部配好哂音啦
當大家睇緊 天氣 行程 或者訊息果陣都會聽到惠嘅聲

[大意翻譯]

要同sonyd電話先用到
ios版有咩app

[大意翻譯]

要同sonyd電話先用到

得罪講句sony電話狗都唔屌
ios版有咩app

好似係無 不要再說了
ios版有咩app

好似係無 不要再說了

冇呀冇呀 一択彼女都係An機限定
ios版有咩app

好似係無 不要再說了

冇呀冇呀 一択彼女都係An機限定

學安野啦
用iPhone 都要買返部an機
得罪講句賣肉既惠唔係惠

agger

惡性賣肉 惠嘅魅力根本畫靚d張圖就爆燈 聖人係禁易露俾人睇嘅咩
得罪講句賣肉既惠唔係惠

agger

惡性賣肉 惠嘅魅力根本畫靚d張圖就爆燈 聖人係禁易露俾人睇嘅咩

事實上惠根本唔需要賣肉都已經發揮佢嘅魅力
賣肉嘅工作交比學姐已經夠哂
問: 2期的第6集刪掉了倫也喂ERR吃飯的片段,理由是為何?!

神: 並沒有什麼特別的原因,完全是這一集長短問題所以刪掉了!

問: 這部作品的黑絲真的非常真實!是有什麼特別的執念嗎?

神: 其實原作的插繪深崎先生的執念更強!!!
而動畫的表現出來方式其實是監督的堅持!!

問: 2期的小惠讓人覺得性格從天然變成腹黑了, 這是有意圖的嗎?

神: 沒有,你們想多了!

問: 聲優的收錄現場有什麼好玩的事情嗎?!

神: 給倫也配音的松岡先生的即興演出特別好玩!

問: 請問神宮司先生最喜歡的女主角是誰?!

神: 我最喜歡的是詩羽,因為我喜歡年上角色!

問: 對倫也的評價?!

神: 我覺得能保持熱情投身於自己的興趣裡,這是一種才能!
但是他不太會讀空氣,像是把小惠惹生氣又去和好的橋段,真的覺得不太行WWW
不過他本身不過只是個高中生呢!
問: 2期的第6集刪掉了倫也喂ERR吃飯的片段,理由是為何?!

神: 並沒有什麼特別的原因,完全是這一集長短問題所以刪掉了!

問: 2期的小惠讓人覺得性格從天然變成腹黑了, 這是有意圖的嗎?

但是他不太會讀空氣,像是把小惠惹生氣又去和好的橋段,真的覺得不太行WWW

小惠讓人覺得性格從天然變成腹黑了, 這是有意圖的嗎?
沒有,你們想多了!
得罪講句賣肉既惠唔係惠

agger

事實上惠根本唔需要賣肉都已經發揮佢嘅魅力
賣肉嘅工作交比學姐已經夠哂

唔賣肉先係佢既魅力

成個信和都冇 好似係

manga shop好似有
你哋現貨買左幾多

知唔知大約幾錢

小惠讓人覺得性格從天然變成腹黑了, 這是有意圖的嗎?
沒有,你們想多了!

惠出黎代答
嗚呀 次次都比丸戶寫嘅野搞到心情好複雜
之前森林買嘅惠Collection同桜色ダイアリー連埋之前兩隻惠的cd 已經在運送途中 預計7月6日送達
比ETERNAL♭洗左腦,個腦係咁loop
比ETERNAL♭洗左腦,個腦係咁loop

勁中意個outro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞