【4月新番】不起眼女主角培育法b 第11話 (完)

1001 回覆
30 Like 1 Dislike
睇結尾咁樣出場法
真係冇乜機會有第3季啦

又唔係嘅 其實唔覺成個鋪排都係有第三季先合理咩 如果唔係唔駛出海同表姐出嚟 完喺送行果邊就算
睇結尾咁樣出場法
真係冇乜機會有第3季啦

又唔係嘅 其實唔覺成個鋪排都係有第三季先合理咩 如果唔係唔駛出海同表姐出嚟 完喺送行果邊就算

但惠已經係新幹線果度同ERR通電話和好
咁基本上冇左之後幾段劇情既因
睇結尾咁樣出場法
真係冇乜機會有第3季啦

呢度可以咁兜嘅
表面上和好 實際上仲嬲緊
一次過今朝由第一季開始睇 沉哂船
第一次睇完動畫想狗衝去買小說睇
睇結尾咁樣出場法
真係冇乜機會有第3季啦

呢度可以咁兜嘅

無記錯的話本來小說都係打算和好 但係幅畫出黎之後反而更拉遠距離 所以係有得做
其實我估現況應該係未知有無第三季 所以監製先想整個可完又可續既結尾出黎

買啦買啦 買埋bd
有冇人可以upload哂第一季所有歌
特別係DVD特典嗰啲先
睇結尾咁樣出場法
真係冇乜機會有第3季啦

呢度可以咁兜嘅

無記錯的話本來小說都係打算和好 但係幅畫出黎之後反而更拉遠距離 所以係有得做
其實我估現況應該係未知有無第三季 所以監製先想整個可完又可續既結尾出黎

其實叫英梨梨加油姐 動畫有做出惠喊住同eriri講嘢 冇理由返屋企唸唸下就唸通掛 同埋唔當面講 喺電話到講應該都係有意思嘅
特別係DVD特典嗰啲先

自己買啦

買啦買啦 買埋bd

聽日去買
好耐未試過落坑既感覺

買啦買啦 買埋bd

聽日去買
好耐未試過落坑既感覺

動畫兩季加埋真係吸引好多人入坑
今季最好睇係月がきれい同呢套嫁啦
兩套都好想落坑
雖然月がきれい好撚驚個結局係bad end
特別係DVD特典嗰啲先

自己買啦

買唔返全巻連動購入特典
https://www.aniplexplus.com/itemASfigOpA
特別係DVD特典嗰啲先

自己買啦

買唔返全巻連動購入特典
https://www.aniplexplus.com/itemASfigOpA

依家緊係冇啦
有冇第2季全集SEED?

後面d路人女主小說同漫畫都幾齊

小鎮有你

等出10 同埋其實學姐漫畫係咪唔唸住出台版

小鎮有你

正呀 好睇

學姐漫畫唔知角川拎到版權未
10我估應該係動漫節果陣先出

睇角川近幾次公佈嘅版權授權就依然未有

睇角川近幾次公佈嘅版權授權就依然未有

我都記得未有
反而小說好似已經有12卷嘅版權
有無人有MB同埋GB既中文歌詞
呢2首好似有D唔同但唔識日文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞