Samsung Galaxy 討論區 (188) A33/A53 幾時有價幾時上市?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
岩岩先續左約
呢個唔係講選購care+?
你哋咪上誠哥台搞到5G頻道逼爆
"立即購買" 點會唔係選購care+
想問下有冇人S21u 開唔到LIHKG個app
講緊3出機有無得送care+呢個優惠
唔係係3選購care+
無呀, 無得加又無得送
放低左三個星期, 終於拎得返部s21u
整返好個鏡頭, 原來3.0x可以對到焦影相係咁靚
恭喜巴打~
屋企人
淨係記得有個話主鏡對唔到焦
定我記錯人
個care係買完機之後上三叔網登記
邊會冇得送
1. 送buds live/ care+ 呢個係samsung 優惠
只要係samsung 指定零售/經銷商賣, 無過期, 無額滿就有
3hk 係samsung指定零售商

2. 加care+ , 你去3 當然無得加, 你自己都post 出黎3無賣呢樣樣
是魔有2隻想問邊隻好?
超清全屏【超爽滑疏油层◆无白边】 and
全屏隐形软膜【指纹秒解锁◆特丝滑】
3出s22u係平,但衰在要加$18
全屏隐形软膜【指纹秒解锁◆特丝滑】
想問whatsapp smart switch 過唔過到通話紀錄?本身s9+
由預訂開始我就問咗啦, 3hk只得buds live無care+, 送care+係官網獨有, 咁你係咪3hk出機又成功攞到care+先
Samsung Galaxy 討論區 (189) S21系列One Ui 4.1 外國已推
https://lih.kg/2939160

又一po
cap埋比你都唔睇
預訂個陣都冇Care+送 你個陣問緊係冇
https://web.three.com.hk/handsets/samsung/s22/5g-index2.html
care+ 係買機同bud live 二選一,一定會有,唔係官網獨家,官網獨家係$500 galaxy credit,所以斯打巴係正確的

你要搞清楚幾樣嘢先:
1. 預訂本身冇buds live/care+送,得buds pro,任何渠道都係
2. 開賣開始有buds live/care+二選一送,只要係經銷商買就有,而3係其中一間
人仔台、HKBN、聯通轉台都有149可以waive$18, 但機價就間間唔同

人仔台: 149, 24個月送 3000蚊電話coupon
HKBN: 149, 24個月s22 ultra 512gb $9,498
聯通: 149, 無volte同無s22
Smartone : 398+18, 18個月送 2000蚊電話coupon
應該有

我睇返我自己4-5年前記錄仲响度,呢家部機只用咗2年。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞