Samsung Galaxy 討論區 (188) A33/A53 幾時有價幾時上市?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
系統更新左未? 暫時有2次
咁你快更新
前日好似外耳炎中耳炎咁抽下抽下
用咗2個星期,細機sot今日差唔多5個半鐘雖然idle仲係好食電一晚十幾%
沒有
你敏感仲買多個~
唔知有無 old news 咗

Galaxy S22 FE 傳改用 MTK 處理器

https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4523/219678/1
Galaxy S22 FE最快都年尾先出啦, 到時再算啦~
一部機電量如果連6個鐘都用唔到其實都幾難接受
其實你睇d 片有無話用左d 咩咁快無電?
gw 其實同電話差唔多幾樣野食電, push數量, 著mon, 上網, sensor(包括心跳, 運動, etc)

我自己就長開aod 同運動偵測, 無開wifi同lte
當然都好視乎例如push nofitication 有幾多, 1個鐘10個通知, 同1個鐘50個通知個用電同你著mon 時間都差好遠

你用開garmin 邊隻?
又造新聞
內文都唔知睇波定手機, so catch my eyes😅
坦白講garmin venu 同wear os (唔講sam唔samsung 先)好難直接比
成個os 同architect, 功能都完全唔同
無事,
反而buds2 有, 換左耳膠都無用
都有可能
始終兩隻耳型唔同
但條女好樣衰
真係用mtk會擔心啲影相質素多啲,samsung係咪真係會為咗一部唔係旗艦嘅機tune isp
碳纖維會唔會影響訊號 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞