Samsung Galaxy 討論區 (188) A33/A53 幾時有價幾時上市?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
大6人用到 google
點解的我用個momax 30w火牛充得仲快撚過原廠 快充2.0
3星用自己ge cpu

係咪可以當佢以後a54,a55 都係3星u
A51本身都係Exynos架啦
邊個知出年會點

鎖60FPS仲好過上120FPS,隻game係咁上上落落,升溫升到痴左線
買咗部A22做考子機,發現原來大機揸上手冇乜問題,搞到自己都心郁郁想入部畀自己撚下
S20 FE 8+128 3550$ vs S21 FE 8+256 4600$
會打機,間中影下生活照 , 自己部舊機係ZENFONE 5Z 8+256
大家會點揀? 平1K 差128GB STORAGE 同CHIPSET 低D
1000蚊買呢兩樣野抵唔抵?
S20FE有觸控災情,果1千仲有買個安心
多謝, 決定買21FE
如果你係 SMT 客戶,呢輪 S21FE 做緊特價
s22 256gb先5400
我唔係吖,有幾特?
我屋企人係
當時d9000發布時,leak左嘅首批買家的確包括三叔,事實上佢唔出我先覺得奇 呢粒野嘅性能,唔係a93就係s22 fe架啦
請問點樣禁出黎
要裝game booster plus
https://youtu.be/m1hb7CmN8fs
expert raw detail真係好勁,不過好少開黎用
用緊S22,今朝起身鬧鐘響個聆聲出左怪聲,同平時唔同,跟住打電話比人又時大聲時細聲同埋好拆,三叔d野咁快壞
要技術同後製
識用又肯花時間
一定靚過iphone
原生個電話
如果開到盡係好拆
下載good lock
入面個sound assistant
固定佢音量做50-75%試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞