Samsung Galaxy 討論區 (188) A33/A53 幾時有價幾時上市?

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
大牌子又有淘寶款又有
都係S22u最多
S22其次
S22+最少
有冇朋友用S22 Ultra 玩PS5 remote play?
更新前(即係未大執GOS嘅版本)玩係完全冇問題
但係更新之後開替代遊戲能,部S22 Ultra 玩一陣remote play就會自己重新開機
之前都未試過會自己無啦啦reboot
邊款 ?
大牌正路一出就出晒3款
分別只係你個間舖見到有幾多

用緊22+ 係香港睇殼唔覺有咩分別(無貨無賣另計)
外國開推s21 one ui 4.1了
非常好~
又留意叫咩名
不過暫時冇款買得落手
同001c 都唔係差好多
support 埋pd 3.1 , 精準度又高左
001c 都出左一段時間, 係時間要upgrade 下
大牌香港都算多款
除非係香港無代理個d 牌子
無就好似上面巴打講去amazon 買
點整呢啲符號架?以前鍵盤有,依家s22無左既
三星 kb可按哈哈 icon, 之後右邊那個就係
(๑•ี_เ•ี๑)

什麼意思?
無呢個 setting
換s22=冇換咁滯 s21fe起碼叫大mon大電
https://m.mobile01.com/topicdetail.php?f=568&t=6561604
三星Galaxy A53體驗|超值中階小改再出發 有什麼變化?
台仔幾個牌子都有出比S22+
三叔自己隻皮套幾好

係衰在黐塵
同埋佢送迪士尼手帶畀我
想去CSL出淨機買S22
但想問下HSBC VisaSignature賞家居個rebate 有個備註寫住
"(csl只適用於指定店舖之手提電話服務(不包括csl專櫃)"
其實專唔專櫃有咩分別
大品牌sofar 唔覺有邊款特別無出個別model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞