歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (129) 買max4冇咁易塞又可以大面積噴

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
呢個世界又唔係得B社出模型既
好多廠都要依賴PC件做可動
講漏左係笨大果啲模型
其實我幾鐘意用pc件
講起件既材料有日睇YouTube 提過KPS 材質,其實係乜質地?
有冇ching試過,pb個度有張單已經冇得取消,買返同月貨品再合併訂單,之後再取消全部訂單?

想請教下 偽電鍍 (黑灰》銀〉premium red)

上水貼 是咪 上好 等一兩日

再 濕噴一層光油 就ok? 或者巴打們到e度 會點操作?

Thx 巴打指教
無detail 就咁整兩張櫈放入個盒咁
我真係好佩服用新水性acrysion既人

支洗筆水真係臭到一個點,聞完係會頭痛果隻
pb 訂單中只要有一項無法取消預訂的商品,整張訂單都無法取消
the batman果架後面個引擎有分哂件,
車身有中控台防滾架咁,都唔算hea
其他2架,一架個車底一件過,一架就真係一張櫈放入一個盒
係1999 度搵唔到,有無link?
自膠 我講緊batman begin果架
hp-c 定ps275好?
錯頻
thanks
batman begins 果部真係似火柴盒放兩隻櫈
然後仲要金屬貼紙都唔俾你
佢都係想你買埋上次個batman
上次隻batman 又同呢三部車無關係
batman begins 果部連駄盤都無真係吹漲
可以諗定下個po咩標題
摺埋派米?
叫做機械感重
向英吉利國開戰
但都唔岩feel,又唔岩比例
睇日本仔youtube開箱,見到個底一塊過,真係佩服bandai咁都夠膽出,不如返去砌lego版本仲好
B社都唔知係咪收左迪迪尼錢要搞臭DC
出STARWAR果D就咁勁,出DC果D就是撚但
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞