歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (129) 買max4冇咁易塞又可以大面積噴

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
個撚個都加個sir字落去
//模倉係咪玩具模型倉? //
係,佢有工具賣的

//毒撚唔敢自己去噴場玩,乜野都唔識
驚好似買野咁 比職員黑面//
大部分噴場既老闆都好nice既
去fdx10a 如果受到d 咩冷待上黎唱佢就得ga la
叫我龜頭sir
去灣仔噴場啦,我咁毒都開到口問
模倉好似網店只做訂figure
毒撚先唔怕去噴場,你畀撚左錢,狂煩鳩個老闆都得
有時我都想問返佢地
唔通會因為佢幾件廢老而少左人幫襯?
如果去噴場比錢噴油之後問個老闆屌鳩你,你記得唔少心扭唔實d 蓋,拎油果陣唔少心d
佢係門市會暫停營業定唔再開門市?
去噴場搵E巴啱架啦
好似唔再開門市,做online
老闆好好人,通常比貴d都上去買
果個gary kwan都係仆街黎
去ym開過班,然後係度屌ym d女唔識模型d野
9成9太仆街已經鬧番左
人地唔識砌模型關佢咩事
怨婦?被害妄想?
都畀人講左好耐架啦
D模型工具同補品得老闆識多D點用,
D女係完全唔識呢D野,
佢地多數D客一個人冇腳想玩卡黎同你玩既
記得要拎實D枝噴筆,
枝針彎左好煩架
買過枝針唔係好煩啫
話無心營造MM班人做KOL ge
講下點解要係簡介度list哂佢地啲IG出黎
我唔想做kol ga,不過有人follow 我咪post 下野lor 果d
覆錯自膠
我見fdx10a好似有模型班,係咪應該上堂學下先?
去問下啦,
唔開班既去包一格然後叫老闆黎教你用啦
fdx10a老細(即係大魔巴)應該係我見過最friendly嘅老闆
你幫唔幫襯佢佢都會照答你野
個人意見,香港買工具:

如果真係會買國產工具,觀塘大林,旺角YM,屯門L-model ,都可以行吓。
想齊啲或者購物經歷愉快啲就一定係深水埗PM同灣仔噴場。元朗模倉都幾好。
想自我感覺良好,覺得行完都唔會畀人鬧成個老行尊咁,又或者係博鬧既首選一定係深水埗福利。

其實福利班店員,某程度上同YM 班囡囡係一樣的.........
呢d野都好講
每間鋪都有好同唔好既時候,我去pm都試過個老闆只掛住招呼個買泵既大客唔理我啦,唔通我又走去噴佢購物經驗唔愉快咩

講真去人多既鋪買野就會好似去左五金鋪咁,
問多兩句就畀人嫌煩架啦,
差別只係五金鋪畀人撚客,人地拎住士把拿就驚左人唔會上網屌鳩人
福利果個人女人仔,d撚屌覺得好蝦遮嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞