歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (129) 買max4冇咁易塞又可以大面積噴

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
尋日福利單嘢好多花生
班友買返黎咪又係堆積/炒
真係多鳩餘
香港啲玩具鋪其實可唔可以學下日本啲防二手拆盒拆袋剪一件先比買
香港呢邊好似冇咁介意啲件剪過,除非係成盒攞嚟收藏嗰班
每人限一 + 熱門貨要問店員攞 + 答啱問題先俾買仲有效
如果嫌咁樣會做慢做少咗生意嘅話,只可以講食得鹹魚抵得渴,俾班炒狗衝入舖狂搶搞到受傷或者撞爛貨都冇得怨

你真係當D 職員係NPC 黎
我開左盒再研究下先
未決定點攪
下個weekend先開工
plan緊,好似約緊女女出街咁呀

開緊工兼志谷天機。

Bandai呢個body part真係幾抵玩
我冇買玻璃銼答你唔到
有 後悔冇早啲買玻璃挫
如果你唔係冇錢又唔想鐵柱磨成針就買
正正常常嘅0.2
類似hp bp/ h&s evo 0.2嘅定位
外觀/造功就柒柒哋但噴塗效果正常

買renegade krome 2 in 1 (0.2, 0.3)
或者h&s 啲cr plus/ al plus 2 in 1(0.2, 0.4)會開心啲
兩隻都係用零件數量去解決素組就靚既題目,如果素組就有完成度既就素組美,補埋色就還原設定
但皇巫冇原作設定既包伏,素組左就係原設定,加埋水貼就更靚,睇你想做到咩level可以去大龍網睇下素組既效果
買唔到raser
嗰支都ok
仲平好多,不過單行紋冇咁大咬,效果都係差唔多,兩款磨完都係要拎返包神手海綿出嚟捽下先夠靚
我睇完,諗住最小都補一補金瀉隻金色
我個人好憎屎金
我之前有支dspliae
不過好似d 單行紋花左,我家陣磨果陣有d怪怪地
磨出黎有d花花地咁
諗住買支好d既試下
加油
開始玩SDW系列bb戰士,發覺呢個系列既貼紙係高手向容錯度好低,我貼歪少少想起一部份再落即刻爛既呢個系列係咪比大人玩架? 我係素組小朋友求開心
砌左兩隻bb信長,佐助同crossbone全部都係貼紙要一擊即中無take2咁變態既
唔記得買金色油
用銀色溝黃色其實得唔得
好緊張,plan下先
好似係咪支槍有偷膠?
SD 不嬲都係超級高手向

但你唔噴油 貼貼紙應該冇關係
badger 最高階係 krome ?
外觀同造功我冇乜所謂,最緊要都係睇噴塗效果
https://www.youtube.com/watch?v=aHj6VLxk-Tc
唔好畀膠貼接觸皮膚,唔好用手指,
用筆刀牙籤尖鉗等有尖端既工具幫手,
慢慢就到岩位先貼落去
0.2首推cmcp2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞