大學有咩科係中學生以為好吸引但好大機會中伏?

530 回覆
732 Like 16 Dislike
Mbbs
大陸醫生全面進港
med eng係香港做sales
E&M喺香港咗sub仔
social science都無?
伏科之王: materials engineering

[警世 你問我答] 絶對唔好入城大材料工程 JS1210 materials engineering!
https://lih.kg/2624768
Shitty 環球唔差,比機會你去兩個地方exchange ,compulsory ,如果又唔到三大,唔係一個差既選擇
econ
精算,100%中伏
IT大部分出黎都唔過20k
讀到2019年已經唔想讀落去,啲嘢學嚟apply 唔到落個社會度,讀嚟把撚啊
工程

讀神科 醫生 護士 律師 會計師,去屌學生妹!
話時我有个同學 會計,樓下幫鄰居學生妹補習 屌撚大左個肚 ,c11 坐了5年!

你以為白白淨淨 正人君子,但真相背後往往血腥和憎恨,而好人都早死,所以要早d去呃閪屌,因為社會就是充滿一個又一個性罪犯和雞,最後會引發戰爭和世界末日,然後爆炸!
中醫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞