[tvN/Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(3)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike

呢一幕去左邊?明明佢地手上都拎住膠袋
應該買完飲品
冇嘢係永遠會唔會單純指未拍拖之前啲誤會
仲有有人去舅父屋企睇易辰報導新聞嗰度
舅父無啦啦話易辰真係似我 跟住佢阿媽打咗佢嘴一下 話係似佢老公 唔知係咪太敏感
不過就覺得怪怪哋 但應該唔會係舅父嘅仔 啲感情表達唔似
只要he,唔要be
同埋易辰好似從來冇表現過嗰種”親生仔”既任性同有恃無恐(?)佢不論咩事都對父母好包容,同其他角色與父母之間不時有既衝突好大對比
似會後補倒帶今日太少親密scene到喉唔到肺
中年成日都搞到嗰feel BE咁 有啲此地無銀然後又令人不安 唔想面對
幾時星期六
舅父無啦啦話易辰真係似我

你睇埋上一句先啦
佢話易辰似阿媽果邊啊
覺得係中年演員問題多啲
泰梨演得太好
畫龍點睛左
仲要中年希度好岀戲 搵番金泰梨做仲好d
呢個之前有睇到個講法係話因為註冊公司嗰陣易辰成咗年 細佬未
所以用細佬名好啲
(好似因為啲法律原因 唔太記得
如果真係領養嘅話
咁除咗拍紀錄片同男二叫志雄
又多樣嘢同之前套那年我們撞咗
真 每次中年scene啲hints都好似同緊你講係BE咁
琴日果集暫時係高峰
不過今集海灘都拍得好好睇好青春
個旅行仲未完曬
我估之後有d sad事發生左
中年希度唔想提起
韓國人要去TVN門口痾屎
明明成集都好歡樂,洗菜用洗潔精、用碗裝米
臨尾埋落個伏筆想點
希望個結局都撞啦
我覺得唔係冇he嘅可能性
易辰應該都唔係親生 咁改姓都應該會有
可能係發生咗啲嘢搞到希度失憶
但係佢地5個人發生太多嘢好難一次過講晒
同埋比一個失憶嘅病人適應生活先應該重要啲
咁就解釋到點解中年希度記得有班fd
但係唔記得佢地一齊做過啲咩
可能喺希度意外失憶醒翻之後係重新培養感情
然後再一次中意易辰之類
可能15 16集就係希度去重遊舊地搵記憶
所以先係南柱赫同金泰梨演

但都係嗰句 失憶梗真係好狗血
同埋唔be嘅話我諗唔到點樣解釋
希度媽上個月見到易辰嗰段
電視上面見到嘅話好似唔係幾match希度失憶
差老母未有絕症
玩水啲畫面影得好靚
原來 我記錯
其實會唔會係白易辰係阿媽帶過嚟改嫁俾而家個阿爸 改咗姓白 最後就因為離咗婚或者唔知點所以改返姓金(當老母以前嫁跟以前老公姓)

利申 9up 我就俾編劇迫到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞