[tvN/Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(3)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
其實呢個推理幾合理 不過我接受唔到係be
仲有六日
我都覺 似係啊辰死左 之後再回憶番
韓國早就有唔少易辰喺現代已經死咗嘅推測
(第一個po曾經討論過)
反正你哋提起呢個預測 我就加入討論
韓國youtuber話易辰25歳嘅時候
剛好係2001年 佢哋都推測易辰係因為
去美國發展嘅時候 剛好遇到恐怖襲擊
因此遇難離世 停留喺美好嘅25歲
呢個推測好似樣 但個人唔太想相信
BE都算啦仲要寫到個男主死有啲太sad
如果真係咁都幾𠹌癲完全唔expect劇情會咁去希望係我哋腦洞太大
911單嘢咁近又咁Heavy, 正路呢類青春成長熱血劇唔會敢掂喎

得返6集,唔知仲會唔會講埋希度參加國際賽,應該唔夠時間俾易辰咁樣死掛

私心希望易辰唔會死

同埋好掛住佢地訓練同比賽時嘅熱血,近幾集都冇
再咁估落去應該死淨希度
我都希望只係大家諗多咗
BE分手唔緊要 但易辰可摸以唔死
我希望只係大家諗得太多
睇得2521都係想睇青春熱血嘢
我只係想睇希度打國際賽
易辰認真為自己事業打拼
佢兩個互相依靠治癒一齊成長同相愛
太狗血嘅劇情真係唔想睇
而家最期待係班長之後既發揮
第10集做左主角咁
今晚要睇世正抽離吓
好似lalaland咁 男女主角低潮相遇一齊為夢想奮斗 因夢想結緣一齊最後亦因為夢想而分開
我相信班長以後會有一番成就
講起真係有啲似
都似係呢個方向 一齊過有過轟轟烈烈嘅愛之後分開 所以都算係有美好回憶嘅
如果寫到易辰死寧願棄劇接受唔到
每次睇中年希度就出戲
完全唔似把聲又難聽
次次睇親都想skip
唔會啦;希度個女(金敏彩)連自己老豆都唔認得?阿婆仲係相簿指比佢睇
婆婆都有同中年希度提及過早幾日見到白易辰;似係初戀遺憾
夠現實都好既 警世下 相愛易相守難
珍 個樣同戲都怪怪地
大家已經俾編劇逼到癲咗
而家打好底到時心臟應該夠強大接受
本身覺得佢地最後佢地一齊之後分開變陌路人已經係BE
但睇完呢兩日你地咁講 好似冇人死已經係好結局咁...
same 當第十集係結局算
我覺得婆婆話見過白易辰,可能係指係電視機新聞入面
無同希度一齊,但應該無死。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞