[tvN/Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(3)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
來人 送客
明明之前就係咁露
依家bulk左就唔露
驚佢跳水撞哂D眼耳口鼻走好過啦
btw整得幾靚
睇到第六集留言
一開始比條女女line吸引咗睇
無諗過可以好睇到咁⋯⋯集集都有催淚位
我都覺係從攻個類野 佢之前同希度講自己 大個左要做啲偉大有意義既事
喺度諗緊敏彩會唔會出世之後冇見過阿爸...
因為如果係nasa嘅話保密工作要做到好足
同埋敏彩電腦wallpaper
都係得兩母女 冇阿爸喺度
希度都變成咁,邊個做中年易辰都無所謂啦

要搵個南朋友咁高嘅做佢中年,應該唔多選擇
同埋話15集仲係最歡樂嘅角色
唔會自殺啦 佢個電台主題同埋口吻都好似從政
可能最後去選總統定係做民主派議員
國防部咩
點解apple music仲未更新最新首ost
10幾歲都冇見過個老豆
但希度阿媽早幾個星期先見完
我諗純粹係因為Bona要獨唱高音個part先安排班長同智雄一齊唱 況且本身佢哋都青梅竹馬
起碼係美國政府部門先啦
我都以為冇!!但係iTunes store搵到 跟住揀返係apple music開
omgg thank youu!! 有得聽了
歡迎復婚cp加入討論
我屌你呀
要睇靚女搵選美節目睇啦
鼻,少少透光。最新一集臉同頸之間位好似凹凸不平,但睇唔清,之後集數主力留意佢面同頸之間連接位
但bona女團時期超正

第四集希度阿媽話見到白易辰 韓文係講만났어
即係唔一定face to face見 如果男主角係死咗嘅話有機會係去拜佢

跟住有人搵到2521首歌嗰個紫雨林主唱 以前嘅男朋友係過勞死咗 然後後尾佢再結婚生咗一個女 個名仲要唔同金敏彩差唔多

大結局殺青嗰日中年希度都有戲份 有機會係嗰喺隧道位同白易辰對望嘅鏡頭 做返首尾呼應 因為喺希度嘅回憶入邊白易辰係無老過
我今朝見到林鄭了

補充一下 希度阿媽講完上個月見過白易辰之後 中年希度個眼神係傷心嘅 所以都似係提起一個過咗身嘅人嘅眼神
佢咁𠹌屎戲 唔知佢個眼神係想表達啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞