[tvN/Netflix] 韓劇《二十五,二十一》(3)

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
入倒圍當贏

全部忠武路
視帝冇得爭啦 多數係李政宰 視后競爭都好激烈
全度妍都下凡拍電視劇
仲有金秀惠 孫仙 金素妍
忠武路全面進場
千瑞珍拎過 今屆機會低啲 視后仲有衣袖李世榮同one the woman李荷妮爭
李世榮都好抵拎 衣袖佢做得好好
年頭炸各位真係爭崩頭
求咗唔好爛尾先
李英愛同秀愛 好多都係拍JTBC劇
仲未計其他好戲嘅女演員
今年百想點都要追直播
好似話百想名單計到去4月韓劇?
好似係 牙梨既表現值得一個入圍
獎就真係未必夠老戲骨爭
衣袖個餘韻好勁,呢到都開到19個post
上年都好多好劇
李英愛套劇連名都唔記得,睇咗幾集就棄
大佬你唔好咁痴線啦
https://m.dcinside.com/mini/2521/3721

漫畫書嘅線索
大量韓文 簡單總結:

Full house希度畫嗰幕係kiss戲
然後漫畫入面架車有啲似有蓋跑車
所以估會唔會first kiss地點就係易辰架跑車

然後睇翻希度畫嗰句台詞
漫畫原著應該係「好不安...點解會咁呢?」
希度畫嘅係「點解我唔可以中意你?」

嗰頁原著台詞:
「好不安...因爲太遺憾,所以成日會有覺得呢個係最後一次嘅預感。點樣諗都覺得依家嘅離別好漫長,點解呢?點解會有呢種好似落雨嘅感覺呢?」

係漫畫男主去hollywood拍戲
漫畫女主覺得要long d所以不安嘅情節嚟
所以推測可能呢度寫嘅係遲啲女主嘅心境

po主話好似有見過易辰希度喺機場拍嘅路透
所以估可能易辰要外派 順便有first kiss

作為參考 漫畫男主架飛機有空難
但係男主冇搭到所以冇死
之後同漫畫女主有產生誤會同矛盾
但結局係有克服到嘅 he嚟

最後Po主估計
佢地20 24會有初吻 但係要離別所以受傷
然後21 25會重逢然後相戀
但其實李聖經同阿梨同年都係前輩,但李聖經望落好似細個啲咁
牙梨嗰樣有啲古典味(唔識形容

與此相關,金泰梨、南柱赫、金知妍(苞娜)和崔顯旭在五顏六色的燈光下參與「1999年太陽高中樂隊定期演出」的場面被公開,吸引了人們的視線。照片中展現了由文智雄擔任主唱的太梁高中樂隊部「密林王子」演出場上羅希度、白易辰、高宥琳出現的場面。文智雄散髮著領袖風範,拿著麥克風熱情演唱,在觀眾的狂熱氣氛中羅希度和高宥琳也鼓著掌享受演出。隨著白易辰背著吉他出現在舞台上,白易辰演奏吉他的理由究竟是什麼呢? 飄揚著舞台花粉的「密林王子定期演出」場面備受關注。

另外,在「1999年太梁高中樂隊定期演出」場面拍攝中,金泰梨-南柱赫-金知妍(苞娜)-崔顯旭等演員們的強大團隊合作發揮了強大的力量,完美展現了清新青春的樣子。以掌控舞台的南柱赫-崔顯旭為首,金泰梨和金知妍(苞娜)向兩人熱烈呼應的瞬間生動地展現了出來。彷彿是在實際演出的演員們的熱演將現場的氣氛推向了最高潮,自然而然地誕生了興致和歡呼聲爆發的名場面。

製作公司Hwa&Dam Pictures表示:「金泰梨-南柱赫-金知妍(苞娜)-崔顯旭等在愉快的拍攝中投入熱情的演員們的氣韻將會原封不動地傳達給觀眾」,「帥氣裝飾太梁高中3年級結尾的羅希度和高宥琳,文智雄還有和他們一起的白易辰溫馨和睦的樣子,請大家在直播中確認」。
金泰梨好正喎之前未睇過佢d戲

唔係齊陰頭仲正
韓國都有網民估五人幫入面有人死,不過係宥琳
希望唔好成真
呢套佢真係做得好好
追追下其他劇見到有人話因為佢而唔睇on99
Btw 金泰亨都很正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞