死後,我成為地府的牛頭馬面(重整結局)

536 回覆
204 Like 13 Dislike
用力推啊
「達俊,點解你要咁對我!」文怡用那仇恨的眼光瞪著我。

直到此刻,她仍不願面對現實。

「郎世寧堂,係你大三果時同我分手既地方,你當我係水泡,但當你搵番阿傑之後就去左宿舍到搵佢過夜,我係門口等你,你就係果時同我提分手。」

這是我悲傷的記憶,我能牢記,永也可以。

我親耳聽見最心愛的女人欺騙自己。

第一次被騙是可憐,第二次被騙是天真,最三次被騙是on9。

文怡默不作聲,沒有再為自己辯駁,算是為自己留下僅有的尊嚴。

「文怡,你可以同我講真話未。」

「唔可以,我要令你悔恨終生,真到投胎果日都得唔到答案。」文怡沒有看著我。
死臭雞
今日真係chur埋佢
有文啦
第一次被騙是可憐,第二次被騙是天真,最三次被騙是on9。
今日真係chur埋佢

聽朝八點鐘起身返工 我想睇到
新版本牛頭醒左喎

驚收刀片
「我尊重你。」我點點頭。

知道眼前一直令我魂牽夢繞的女人原來不愛我時,我已經沒有做人動力。

「達俊,我知你仲係愛我。你可唔可以幫我!」文怡說道。

「了結我!求下你!」文怡捉著我的手臂。

「牛頭!你唔好亂黎!我地捉佢番地府就得,無謂節外生枝。」黑無常狀甚緊張。

「文怡......」

「達俊,係我對你唔住......」

「我只係想知道,呢一生入面,你有冇曾經愛過我,那怕只係一秒鐘。」

「我......」文怡結結巴巴。
新版本牛頭醒左喎

驚收刀片

驚出唔到呢個門口
「我個女好愛你架牛頭大哥.......」

「我明白啦。」

執著半生,最後化作塵埃,落得一場空。

我推開文怡,隨即伸出鋼叉,用力刺向她的心臟。

「文怡,雖然你連一秒鐘既時間都冇預留比我,但我亦願意將一生預留比你。」

「無間地獄係一個好痛苦既地方,我唔願意見到你受苦......」

文怡慢慢倒地,身體漸漸化成塵埃。

「達俊,多謝你......」

「如果我仲有下世,我希望可以做你真正既愛人......將一生都預留比你......就算下世既你......連一秒鐘都唔留比我......」

文怡,一路好走。
都係聽日再見
聽晚8點連載都11點大結局
都係聽日再見
聽晚8點連載都11點大結局

哇屌 變成咁 爛尾故

文怡死,但唔爛尾啦
我知道仲有巴打未比正評同like fb page

幫幫手
說穿了 文怡係為自己愛人而死
不甘再被人控制了吧?

牛頭亦可一心一意對付敵人啩?
說穿了 文怡係為自己愛人而死
不甘再被人控制了吧?

牛頭亦可一心一意對付敵人啩?

每位巴打都有唔同既解讀方法
推推推
前期係好睇。呢個埋尾好似仲趕住收工咁,唔係期望係有多場打鬥,但忽然一句變臥底收工真係好爛
痴線 主線個大佬都未出場 個個都嗌爛尾
馬面單野未拆架
喂,最尾個篇做乜撚野啊,重寫你都趕到咁撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞