歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (126) Make Model No WAR

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好撚慘無啦啦比人放上連登批鬥
聯絡緊, 咪爭
真心mean 爆
你啱
同你果隻無得比既
不過好多時係咁上下
時光無得倒流,有d 野係你阻止唔到既
搞乜搞成咁

手工真係好差囉

利申:睇模型更係咁樣睇
唔駛放大你都睇到
話時話好耐冇砌過高達。
睇唔到,我覺得整得幾好
我唔會放大睇但呢個頭D線真係接受唔到
睇唔到咪無問題
我都覺得我唔小心假膠到過左龍既
認真咁講個客ok佢又收到錢咪得
老老豆豆如果一開始第一個人post 呢張圖同你地講係大魔巴呢d 常見既巴整既你地會唔會咁高要求

大家砌模型唔洗野野都將把尺放到咁高既
百貨應百客,平有平玩,唔蝦細佬了
大魔巴果D我有細心睇過實物無咁差, 有咁差我都會講
我自己都會有咁差既情況不過真係好HEA整既時間, 我隻wing mg個頭都係咁
就算你同福巴d野我都會細心睇當然唔會拎顯微鏡黎睇
有時唔得就係唔得, 問題有時無人提我就唔會望多眼, 咁真係會睇唔到咁解
但睇唔到又唔等於佢件野真係得
你落墳場睇下我隻風車, 唔得架, 整個樣出黎ja ma
無錯,如果張圖係原作者放出黎問意見你上面講既野未完全合理
整得幾靚 真心想問有咩問題?
大家都係討論件野唔係圍爐話佢個人
我就唔明點解唔傾得 , public group
我無惡意, 我真講緊個頭
我成件睇, 麻麻地
47哈要过对着有不到来我下地微 https://m.tb.cn/h.fNnqwe1 ~这个商品很不错,我还有一张【1】元,限量优惠I券送给你,快来看看!【一次性塑料滴管 塑料吸管 巴氏吸管带刻度 巴氏滴管 塑料移液管 1 2 3 5 10ml 100支/包】

本來諗住搵實驗室啲玻璃毛細管 點知呢啲仲平
因為GK 改件同一般bandai 啤件技術唔同,d零件邊做唔到大廠咁銳利平滑,多數都要大執
補充番唔係針對佢個人
因為我碌番上去有人話細路果d
其它人我點我控制唔到
我都係講緊個頭
都有諗過 不過每次轉顏色要用好多洗筆水洗
仲有一招係我上噴場吹水學返黎,你倒完d 油去你想溝油個器皿到,之後倒返d 油落原本個油樽到

咁就可以做到完全唔晒油,想要幾多仲可以易就d

我基本都係咁溝,不過就直接落噴筆杯搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞