此時此刻,你在播放哪張專輯VII

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

生日快樂呀 巴打

生日快樂

生日快樂
啱啱add左你
好靚仔

生日快樂 !!! 我總有日會搵到你地

我已經搵到幾個fb

勁 真。起低組

搵到我有興趣就add埋我, 不要害羞

巴打喺我IG第一個follow嘅仔仔
穆斯林男神add哂啲囝囝囡囡
點解無人add我

生日快樂呀 巴打

生日快樂

生日快樂
啱啱add左你
好靚仔

我已經搵到幾個fb

我淨係知邊個係🦌

巴打做咩唔俾我加IG?

你有send 嚟咩? 我今日reject 咗個我以為係大波妹

你再send

原來老虎巴打係大波妹

生日快樂

生日快樂
啱啱add左你
好靚仔

我已經搵到幾個fb

勁 真。起低組

生日快樂
啱啱add左你
好靚仔

我已經搵到幾個fb

勁 真。起低組

你打開左虎巴嘅另一扇門
穆斯林男神add哂啲囝囝囡囡

係就唔駛面對冇女呢個窘境
虎巴個ig 0 post 1 follower我真係以為係spam , 你post 嘢我先follow 返你

Monster movie都好正!
不過新碟好麻麻

你就麻麻

BTW 我搵左咁多年都係未買到Last Night Something Happened嘅LP

真心覺得一般

我已經搵到幾個fb

勁 真。起低組

你打開左虎巴嘅另一扇門

我想打開穆斯林女神嘅頭紗

不過新碟好麻麻

你就麻麻

BTW 我搵左咁多年都係未買到Last Night Something Happened嘅LP

有無上amazon或者ebay睇下
再唔係上white noise,個老闆可以幫你搵下

生日快樂
啱啱add左你
好靚仔

我已經搵到幾個fb

我淨係知邊個係🦌

巴打做咩唔俾我加IG?

你有send 嚟咩? 我今日reject 咗個我以為係大波妹

你再send

原來老虎巴打係大波妹

虎巴個ig 0 post 1 follower我真係以為係spam , 你post 嘢我先follow 返你

早兩日delete咗啲垃圾followers
經巴打個IG follow咗好多音樂人

虎巴被男神拒絕了

虎巴被男神拒絕了

唔知有咩可以po上IG

不過新碟好麻麻

你就麻麻

有無上amazon或者ebay睇下
再唔係上white noise,個老闆可以幫你搵下

我都有比人教我上White Noise嘅一日

我已經搵到幾個fb

我淨係知邊個係🦌

巴打做咩唔俾我加IG?

你再send

原來老虎巴打係大波妹

windowlicker
點解無人add我

咪Add Jor你囉

虎巴被男神拒絕了

加你ok?
利申: 我得一個IG 不過無嘢睇的
點解無人add我

咪Add Jor你囉

點解冇人add我
點解無人add我

咪Add Jor你囉

點解冇人add我

鹿仔acc 喺咩?
屌,成堆癡漢咁撚樣,block柒晒你地先
屌,成堆癡漢咁撚樣,block柒晒你地先

終於出現返個正常人
根本冇一個係肥矮柒毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞