此時此刻,你在播放哪張專輯VII

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

一陣出去睇下先

樓鹿勇武屌人

都廢事講咁多

唔係話出面無人識野
但係專係9Up大大聲嘅人佔多數真係唔想再討論落去

Link?

睇左9頁,已經再冇心機睇

https://lihkg.com/thread/291344/page/1

聽咗首歌
等今日牛一嘅國際巴專業推介

首歌就算吧啦
不過真係一鋪照哂啲牛鬼蛇神出來

經典
Atlas Sound - Logos

https://open.spotify.com/track/2mJhNvt2dDCfcNn8IZg6sF

好鍾意呢首quick canal. btw lætitia sadier好似今年出碟
Atlas Sound - Logos

https://open.spotify.com/track/2mJhNvt2dDCfcNn8IZg6sF

好鍾意呢首quick canal. btw lætitia sadier好似今年出碟

Stereolab, Broadcast

https://open.spotify.com/album/0gSmTwEd1wJS1v1lbFWZDv
牛一梗緊要J下佢
上次選十大如果包埋R&B
一定有佢份
我tip嗰十隊中咗一隊, 零的突破

巴打手字咁令果然係男神

Molamola AF俾巴打燈咗

冇la, friday 19 moment, sat feist, sunday massive attack

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅
你果堆名唔一定要大台/最夜架嘛

我嗰堆好大名氣喎 除咗ao mitski 呢d應該細台

feist tour 好似summer完
好大機係同bss一齊黎?

巴打手字咁令果然係男神

冇la, friday 19 moment, sat feist, sunday massive attack

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅

BSS十一月頭會同AF出show 都唔可以話無機會來嘅
不過我就悲觀撚 take it easy

巴打手字咁令果然係男神

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅

唔會la, massive attack 係sunday headliner, 呢個已經係最壓軸
Other Music 係咪得返mail order?
唉想返去緬懷下都唔得
我好多sonic youth既 特別野都係果到買.....
Other Music 係咪得返mail order?
唉想返去緬懷下都唔得
我好多sonic youth既 特別野都係果到買.....

係, 執咗啱啱一年
other music 而家個mail order 好似剩係賣自己other music 個label 嘅碟

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅

唔會la, massive attack 係sunday headliner, 呢個已經係最壓軸

巴打咁樣講一講 今年喺香港睇到BSS嘅機會即刻大增

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅

巴打咁樣講一講 今年喺香港睇到BSS嘅機會即刻大增

鳩寫十隊/個想喺Clockenflap睇嘅act先

巴打手字J死人

巴打手字J死人

下個indie post變寫字post
絲打有無啲韓仔sadcore/ slowcore推介?最好Spotify有啦 咩小蝦米我用唔到

巴打手字J死人

巴打手字J死人

咁我可以收收皮先,次次手寫咗啲嘢俾同事,佢哋都走過來問我寫乜鳩

巴打手字J死人

咁我可以收收皮先,次次手寫咗啲嘢俾同事,佢哋都走過來問我寫乜鳩

下次寫哂你地啲會員名

巴打手字J死人

下次寫哂你地啲會員名

留名 我又要
推post方式層出不窮
推post方式層出不窮

冇人討論我果十隊嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞