此時此刻,你在播放哪張專輯VII

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
睇黎我有機會睇到lcd soundsystem
但我又冇乜興趣

我可以改少少schedule就佢
但我其實又冇咩必睇嘅意欲

有又得閒會睇 但要改schedule 就諗諗先喇

我改就唔係大問題
反正我個trip都係為左睇show而去
不過lcd又未去到我會為左佢而改嘅級數

The National -------> LCD----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->The xx

我發覺我喺英國果個星期
係有Sigur Ros, LCD, Lorde同The National
我想睇嘅話係可以一次過睇哂

Sigur Ros同Lcd遲幾日咪好 我唔算特登早幾日返倫敦
但我又冇乜興趣

我可以改少少schedule就佢
但我其實又冇咩必睇嘅意欲

有又得閒會睇 但要改schedule 就諗諗先喇

我改就唔係大問題
反正我個trip都係為左睇show而去
不過lcd又未去到我會為左佢而改嘅級數

The National -------> LCD----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->The xx

我發覺我喺英國果個星期
係有Sigur Ros, LCD, Lorde同The National
我想睇嘅話係可以一次過睇哂

Sigur Ros同Lcd遲幾日咪好 我唔算特登早幾日返倫敦

我都唔想為左lcd特登斬開我啲行程
賣左少少啦 有D碟執左聽一次又覺得都唔係咁難聽

Swedish Post Rock
Ef -Give Me Beauty... Or Give Me Death!
月巴,生日快樂

生日快樂, 唔寫字 la

有oknotok同你賀壽

今日喪失左工作能力 等我又畫下比巴打

多謝各位巴打 今日有Oknotok加埋Grizzly Bear新歌
開心
月巴,生日快樂

生日快樂, 唔寫字 la

有oknotok同你賀壽

今日喪失左工作能力 等我又畫下比巴打

多謝各位巴打 今日有Oknotok加埋Grizzly Bear新歌
開心

記號士 - 為時間做過的註解
Dark dark 地

Dark dark 地

LIN
https://www.indievox.com/disc/6993

Dark dark 地

個名係咪關村上春樹事

Dark dark 地

個名係咪關村上春樹事

好似真係關架 我有特登wiki

Dark dark 地

個名係咪關村上春樹事

好似真係關架 我有特登wiki

我幾鐘呢本

見到又要講多次
This Will Destroy You嗰陣睇到我訓著左

我剩係對young mountain 同呢隻感興趣,之後d tour 都有冇去....碟都冇再買

我都淨係有聽young mountain 同呢隻
其他無乜印象 live 都未睇過

咦我未瞓醒記錯左另一隊

記錯咗邊隊

無睇EITS 有睇 this will destroy you, 搞亂左

都係差唔多,佢地兩隊同你個名我都係聽2010年之前嘅作品

又要講this will destroy you果場睇到中離
Sign of the time

Ef -Give Me Beauty... Or Give Me Death!

近2年d post rock碟好多都得個擺字,無點聽過,neo-classical幾舊既都會拎返出黎聽,訓教用
有冇手畜今晚睇Glastonbury
三日已經推左18頁
屌頭先港台講indie套嘢條女好正

但我又冇乜興趣

我呢邊今日賣飛, 十晚, 應該都唔去

Hello Scotland
Do Make Say Think "Stubborn Persistent Illusions"

出咗咁耐而家先聽 , btw封面幾靚

Do Make Say Think "Stubborn Persistent Illusions"

巴打識波
今日病咗 咩都無做過聽過

巴打識波

病聽eno and fripp

巴打識波

病聽eno and fripp

J一世都咁好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞