此時此刻,你在播放哪張專輯VII

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
繼續postrock

上年定前年睇咗Room, 戲入面用咗this will destroy you 嘅呢首歌, 嗰幾分鐘就算而家睇返youtube 都起哂雞皮, 套戲令我多咗聽呢隻s/t

Room:
https://youtu.be/la67kba0Vjk

見到又要講多次
This Will Destroy You嗰陣睇到我訓著左

我剩係對young mountain 同呢隻感興趣,之後d tour 都有冇去....碟都冇再買

我都淨係有聽young mountain 同呢隻
其他無乜印象 live 都未睇過

咦我未瞓醒記錯左另一隊

記錯咗邊隊

唔知clockenflap 會唔會有El Ten Eleven 呢
繼續postrock

上年定前年睇咗Room, 戲入面用咗this will destroy you 嘅呢首歌, 嗰幾分鐘就算而家睇返youtube 都起哂雞皮, 套戲令我多咗聽呢隻s/t

Room:

見到又要講多次

我剩係對young mountain 同呢隻感興趣,之後d tour 都有冇去....碟都冇再買

咦我未瞓醒記錯左另一隊

記錯咗邊隊

無睇EITS 有睇 this will destroy you, 搞亂左
繼續postrock

Room:

見到又要講多次

咦我未瞓醒記錯左另一隊

記錯咗邊隊

無睇EITS 有睇 this will destroy you, 搞亂左

都係差唔多,佢地兩隊同你個名我都係聽2010年之前嘅作品
繼續postrock

Room:

見到又要講多次

咦我未瞓醒記錯左另一隊

記錯咗邊隊

呢幕用果首夾到絕
繼續postrock

Room:

見到又要講多次

咦我未瞓醒記錯左另一隊

記錯咗邊隊

呢幕用果首夾到絕

係,神來之筆
月巴,生日快樂

生日快樂, 唔寫字 la

有oknotok同你賀壽

今日喪失左工作能力 等我又畫下比巴打
月巴,生日快樂

生日快樂, 唔寫字 la

有oknotok同你賀壽

今日喪失左工作能力 等我又畫下比巴打

Indie post嘅巴絲果然位位都係男神女神
攝影、寫字、畫畫多才多藝
救命
我已經成個月改唔到連登名
我唔想再做國際牌磁能線
救命
我唔想再做國際牌磁能線

Block 左你改名??
睇黎我有機會睇到lcd soundsystem
但我又冇乜興趣
救命
我唔想再做國際牌磁能線

唔知
自從上個月話我30日內只能改兩次名之後
到今日我都冇成功改過名(我肯定過左30日
但我又冇乜興趣

我可以改少少schedule就佢
但我其實又冇咩必睇嘅意欲
但我又冇乜興趣

有都唔睇??
但我又冇乜興趣

有又得閒會睇 但要改schedule 就諗諗先喇
救命
我唔想再做國際牌磁能線

唔知

今生都要用國際牌磁能線呢個名
救命
我唔想再做國際牌磁能線

唔知

下次要做國際牌震蛋
救命
我唔想再做國際牌磁能線

唔知

下次要做國際牌震蛋

救命
我唔想再做國際牌磁能線

唔知

下次要做國際牌震蛋

救命
我唔想再做國際牌磁能線

唔知

下次要做國際牌震蛋

仲有國際牌假鳩
一個二個將自己啲喜好投射落人地個名度
但我又冇乜興趣

我改就唔係大問題
反正我個trip都係為左睇show而去
不過lcd又未去到我會為左佢而改嘅級數
但我又冇乜興趣

我改就唔係大問題

The National -------> LCD----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->The xx
但我又冇乜興趣

我改就唔係大問題

The National -------> LCD----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->The xx

我發覺我喺英國果個星期
係有Sigur Ros, LCD, Lorde同The National
我想睇嘅話係可以一次過睇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞