此時此刻,你在播放哪張專輯VII

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

岩岩起左你底
驚見Rattle Sir 黎香港

係 不過硬係唔知幾時買到飛

我買左喇

下點樣買 預訂?

http://www.clockenflap.com/tickets
有得賣喇

屌你老尾

仲要又係中環搞

無西九架啦

係 不過硬係唔知幾時買到飛

我買左喇

下點樣買 預訂?

http://www.clockenflap.com/tickets
有得賣喇

屌你老尾

仲要又係中環搞

無西九架啦

西九已經被我荃個私處佔用左
Massive Attack果啲都要行埋一二邊

我買左喇

下點樣買 預訂?

有得賣喇

屌你老尾

仲要又係中環搞

無西九架啦

我點都要有line up先買

$1400都覺得內赤 再等linup就要賣腎

好彩賣$1280 時買左3days pass
我點都要有line up先買

$1400都覺得內赤 再等linup就要賣腎

好彩賣$1280 時買左3days pass

咁快手!!
屌 啱啱醒起原來我未claim返啲錢 入咗兩百剩係食咗一件pizza仔
屌 啱啱醒起原來我未claim返啲錢 入咗兩百剩係食咗一件pizza仔

Clockenflap 同食環定康文處真係好撚on9 唔可以現場有錢銀交易

Clockenflap 同食環定康文處真係好撚on9 唔可以現場有錢銀交易

唔on9邊係政府

唔on9邊係政府

你啱

我買左喇

下點樣買 預訂?

有得賣喇

屌你老尾

仲要又係中環搞

無西九架啦

我tip嗰十隊中咗一隊, 零的突破

巴打手字咁令果然係男神

巴打手字咁令果然係男神

Molamola AF俾巴打燈咗

我買左喇

下點樣買 預訂?

有得賣喇

屌你老尾

仲要又係中環搞

無西九架啦

巴打手字咁令果然係男神

phoenix

巴打手字咁令果然係男神

冇la, friday 19 moment, sat feist, sunday massive attack

我嗰十隊唔會再有得中

巴打手字咁令果然係男神

我覺得你d字型d

巴打手字咁令果然係男神

冇la, friday 19 moment, sat feist, sunday massive attack

我嗰十隊唔會再有得中

好想同絲打一齊睇Arcade Fire 或者 Broken Social Scene
十隊中一偏偏應該係最少人想睇嗰個

巴打手字咁令果然係男神

我覺得你d字型d

睇巴打手字 應該係做醫生

巴打手字咁令果然係男神

我覺得你d字型d

你又知我手字係點

巴打手字咁令果然係男神

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅
你果堆名唔一定要大台/最夜架嘛

巴打手字咁令果然係男神

我覺得你d字型d

你又知我手字係點

你又衝出來? 講梗詩淋巴打

巴打手字咁令果然係男神

我覺得你d字型d

你又知我手字係點

你fb post 過muse lp coldplay 個chart

巴打手字咁令果然係男神

我嗰十隊唔會再有得中

唔係嘅
你果堆名唔一定要大台/最夜架嘛

我嗰堆好大名氣喎 除咗ao mitski 呢d應該細台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞