烏俄戰爭 Live

468 回覆
61 Like 4 Dislike
普京完全係再世希特拉
仲有利益關係前都唔會掰面咖啦 點都係會撐對方撐到底
.A Turkish merchant vessel was bombed off the coast of Odessa according to Turkey's Maritime Generale Directorate

https://twitter.com/Andy_Scollick/status/1496869740442181635
係2022願望
兩大毒瘤

死邊個都有賺
佢係咪老到個腦有問題
之前都無咁癲 而家變咗白卡京
明顯上次比人推翻左親俄政權落唔到啖氣啦
敗登咁廢

呢條普京一向有野心

之前唔係唔癲 係當時未有足夠實力
冬奧烏克蘭運動員返到去先發覺自己個國家冇左
無人受傷 開緊返羅馬尼亞
條友就黎死都
係想塗炭生靈啫
President Zelensky:
.Disconnection of Russia from SWIFT might soon be in place
https://twitter.com/ZelenskyyUa/status/1496877445332582407
好撚慘
一係起孖, 唔會開單邊咖啦
誠心祝願
西方國家和平左咁耐,全部政治領袖都唔識打仗,加埋一個疫情,咪乘虛而入lo。
普京野心一直在線,你當中東內鬥,網絡黑客,非洲難民俄佬冇插過手?以前美國一唔滿意就開戰,唔敢同你碰硬姐,宜家連撒軍都俾恐怖分子撚,仲洗怕你?
普京晚年會有乜下場呢
搞埋Chernobyl
你覺得佢會有咩下場?
你不如問各國領袖晚年有咩下場
完全冇支援
等德國受番啦 美國無辜嘅
08年入NATO反對,前排軍援又反對,而家停SWIFT又反對
下場意思

可以係金日成之類

大俄羅斯帝國國父
A whole reconnaissance platoon of the Russian 74th Motorized Rifle Brigade surrendered near Chernihiv.
"No one thought we were going to kill. We were not going to fight, we were gathering information "
via CinC AF of Ukraine

https://mobile.twitter.com/kyivpost/status/1496879176950894594
50,000 People Used to Live Here. Now It's a Ghost Town...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞