烏俄戰爭 Live

468 回覆
61 Like 4 Dislike
玩撚猿啦,俄佬空降部隊落左基輔啦屌,點解咁易就俾人空降首都
國力差咁遠點守呀
一早話咗隻揪隻輸撚硬
敘利亞舊片。。。
一打城市戰,俄軍就輸緊
反送中果期M記都照常營業
頂撚住啊
所以佢咪講埋果堆支那式自古以來黎justify
Check多次波蘭人均gdp先啦,波蘭一d都唔窮lor
fake news
傻啦

天佑烏克蘭
Mig29同su35唔同代,好難打
返工隨時比人炸死你返唔返
好撚型su-35
其實最恐怖心寒唔係戰爭片段,而係普京(以至可能好多俄羅斯人)都真心相信嗰種唔當烏克蘭係自己獨立國家獨立民族嘅大俄羅斯心態,完全唔理當地人嘅意願,完全唔理手段有幾兇殘都要將佢吞滅。90年前烏克蘭被刻意人為嘅大饑荒種族滅絕(Holodomor簡直係人類史上最變態嘅惡行之一,全歐洲最肥沃嘅土地餓死咗350萬人),最擔心係喺呢種唔當烏克蘭人係人嘅心態下,烏克蘭亡唔亡國已經唔係最大問題,而係俄軍攻佔之後會唔會發生種族清洗。
其實現代坦克防火的,呢招唔work啦
.Fighting begins in Chornobyl Nuclear Power Plant Zone
https://twitter.com/franakviacorka/status/1496857361390125073
咪即係同習近平差唔多
低空飛如果架Su-35唔知道佢存在, 係有機會偷雞
Mig-29有IRST, 射R-60/R-73 敵機爆左都唔知乜事
我係烏克蘭士兵就同佢攬炒
T90行埋黎走唔切啦仲掉
More than 150 senior Russian officials sign open letter condemning Putin's invasion of Ukraine as 'an unprecedented atrocity' and warn of 'catastrophic consequences' while urging citizens 'not to participate'
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10546799/More-150-senior-Russian-officials-sign-open-letter-condemning-Putins-invasion-Ukraine.html?ito=rss-flipboard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞