烏俄戰爭 Live

468 回覆
61 Like 4 Dislike
希望基輔一宣告淪陷 北約就會開入利維夫
宜家核電廠都比俄軍控制咗 普京條癲佬仲有咩做唔出 歐洲無得唔出手
都係祖國做實事 唔係9up
脱歐之後醒晒
如果烏克蘭人自己唔返去打 真係好難叫其他人幫
情況同香港2019一樣. 永遠都要自己付出咗先
Salute
.Ukrainians can continue to flee Ukraine from borders with Poland, Slovakia, Hungary and Romania.

Souce: Ukrainian Armed Forces
而家係咪得返英國似係落力啲幫烏克蘭
可能北約暗地裹已經動員緊. 因為波蘭,波羅三國已經state of emergency緊
其實呢D經濟制裁真係冇乜大作用
首先一定唔會阻到俄狗推進
其次分分鐘俄狗應該有準備 所以對佢地傷害應該好微
北約一定有動員 而北約記者會入面佢都只係講明再加駐軍去波蘭 Baltic country 始終要防佢食完烏雞之後直鏟埋去繼續食
如果俄佬識玩到 只係食哂成隻烏雞
咁烏雞係咪冇仇報
而成個歐美只係旁邊睇到烏雞亡
所以真係睇歐洲佬決心
決定做俄佬私家雞定做返個男人
咁其實都幾可以肯定 烏雞亡國係必然既事實
歷史話我哋聽歐洲佬就係雞 個個都係唔殺到埋身都唔會做嘢
無可能最後唔理
一定搵籍口話俄軍越境入波蘭etc.再去出手.
咁都忍得即係黎緊幾廿年重開冷戰今時今日仲有支那, 可以保證最後核戰收場
係 另一個佢入烏雞主要目的就係睇你班紙老虎有幾廢 再去評估之後佢下一步會有幾大阻力 下一目標似波蘭的海三國
香港人一個警察都冇殺過,嗰啲叫做示威唔係戰爭
波羅的海3國
又話自古以黎係古俄國版圖?
仲有原因入侵
唔奇. 佢同波蘭以前一樣 夾係中間乜都唔係
好多整係課金 實力仲差過印度
主動揪波羅等於比北約開佢拖.
9估普京最多食完烏克蘭加郁埋摩爾多瓦確保黑海佢睇哂就收夠籌鎖國同支那組新蘇聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞