歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (124) 上海自由高達

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
1)我認同,大家都係有限資訊下討論,
同樣地冇資訊下覺得b社好有誠意一定係好正同埋批評b社冇誠意做半套都係太早
2)講到底就係track record差
我話做半套,唔係話佢冇畀個頭你呢d做做半套,而係當你買個咁既價位既模型,個骨咁靚,係應該期待佢完美,包括會show到靚既地方出黎.我覺得呢d期待唔過份丫.

如果佢到時拎出黎既貨係業界no.1,我都係冇野好講會話佢真係勁既,但
佢markering 話ex,大部份人都覺得會再兼用出特別版,呢個商法唔可取,呢個就係做半套既地方
唔係講緊個模型得半套,係講緊佢將d好野斬件拎出黎賣既商法,係可以做到完美但佢都係有機會只做半套
我都用gp1
依加花晒
建議你噴多一層
再上噴多層天拿

噴得滑自然唔駛大力磨
之後4000開始,但一定要用舊砂紙
太新太刮

再用粗目開始拋,拋到大部份深痕冇咗先下一目

不過花痕其實點都有啲
避免唔到
影相同入盒見唔到咪由佢
兼用出特別版唔可取,咁應該無邊幾間唔係做半套
其實都係屌bamdie嘅marketing
同盒嘢入面有乜柒嘢係完全兩個唔同話題
你自己一開波屌SF迫人買兩隻,跟住又屌無淨骨,跟住又屌唔跟透明甲,依家又話屌marketing,其實你究竟想點
仲嘈緊

我噴筆都洗完
講佢冇100%一盒過符合佢marketing講嘢
SF符合喎,你唔裝甲咪睇到啲骨囉,一定要有透明甲先睇到骨?
洗埋電鍍都未嘈完呀
唉 文都打完
Hello 有冇師兄試過新買返嚟嘅黏土人塊面 啲消光冇做好嘅話。

好似下面張圖咁

(張圖上網搵返嚟https://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=46197&snB=6522

如果我噴模型嘅消光劑有冇用

會唔會搞到佢哋啲眼耳口鼻冇曬
其實肥趣啲壽屋囡囡好似都幾多款吓不過個價錢就…
無問題,因為佢地都係咁噴

好耐無洗
唔該曬師兄
有冇巴打玩過御模道嘅iron Man
睇相好似幾靚仔
污糟
都好多款 效果唔同 搵廢件試下先
土人邊到搵廢件黎試
唔要嘅手手腳腳 我試完丟架
個分別係咪個氣缸大細
拎背面黎試
我唔知講b社咁大鑊架
仲大鑊過X20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞