歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (124) 上海自由高達

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (123) 一乾二濕
https://lih.kg/2889707

無論新手老手,呢個google site都包含左好多有用既資訊

https://sites.google.com/view/lihkg-model

遇到問題可以試下搜尋睇睇有無類似既答案

呢度不論係新手老手, 都一樣咁歡迎
絕對唔係小圈子

乜模型種類都無任歡迎
希望大家互相尊重大家既模型
有模型問題一定會有神通廣大既巴打幫到你

問問題果陣,最好貼埋相,咁樣巴打們會易d 了解你個問題

巴打們貼作品時,
請注明牌子、比例及模型名稱

如果轉貼,貼埋條link就正哂喇
E巴好快手
扮工中,等收工
即係我買架車 佢話引擎係史上第一
結果「技術限制」拖累部車
要買dlc先達到佢講嘅水平
pgu係玩哂佢現有技術最好既分色裂甲連動關節等等,
就咁睇mgex細隻d又瘦d冇咩可能超越到,會整到上哂甲都睇到哂d骨

咁有一話一,依張圖既上半身暫時都睇得出super dragoon,膊頭,前裙甲都多左裂甲位,賓周同光束盾都用透明件睇到骨架
一細睇
腰炮果兩粒綠色p上去既,仲要出左界
頭上面同色果兩點都應該係p
即係話果幾個應該係貼紙 / 補色位

未必,因為依張係電腦gen既3Dmodel再上色,所以有誤差姐

高達模型係咁架啦,咁你咪唔好上外甲/等透明甲,關咩bandai fat fat事
咁都引到人中伏
類比有d 唔岩wor ching
而家係你買隻唔係open heart /full open 既陀飛輪錶咁既情況wor
我睇住黎1001
見到1000即刻停手讓比你
搞笑 咁抗拒點解唔買MG算?
佢又唔係出得一隻SF局你買
反應over左
咪撚買最好
佢依個logic其實買TV1/100咪得,MG套骨一樣睇唔到,自己買TV1/100慢慢改咪得
佢都係討論下姐,都明佢講咩既
如果bamdie 講會出套透明甲可能唔會有咁大反應
bamdie 講會出套透明甲>>呃錢,bamdie fat fat
問題係 個個預左佢出 pb透明
可能佢要常規版已經係透明先接受到掛
反正都係 買買買.jpg
留名
希望7月先出,咁先過到海關
等緊炒孤 / 老闆開訂
E巴 open my heart
邊個on9
新手想問下呢隻泵好唔好用/抵唔抵用
https://store.sparmaxair.com/products/ac-501x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞