歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (124) 上海自由高達

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
咁都可以鬧交
主要其實唔係件貨既問題,
係商法問題
佢咁出法明撚客,出到甲架靚,但唔同時公佈埋會出全透明甲版本,
擺明焗果d想j甲同內構既人唔好執輸入左普通版,然後出透明甲時再睇住你黎食,出pb自己炒埋一份又得,會場限定又得.
有人唔埋單覺得佢咁出法覺得討厭,係無可否認既事實黎

其實係你自己以為MGEX得一個賣點,人地係4+1,無外甲其他3個point(action, style, gimmick)都表現唔到
溫兩碗酒,要一碟茴香豆。
大佬 你張圖都係冇外甲架
問題Bandai就算出都係另外出一套淨甲,點都要買原裝架啦
佢同你講緊今次extreme point係咩呀嘛,你自己睇下D字講緊咩先得架
想玩平噴同埋玩金屬油, 買上面隻浩盛定係sparmax啲龜好?
咁不如同一日乜柒都一次過賣
幾百個城市獨立出件
至少點炒係個客主導
而唔係打齊三針之後街都唔知有冇得出
要平就浩盛
Sparmax龜都千幾蚊
請教下巴打們,砌車噴完光油再用番砂紙(2000,4000,6000,8000,10000號)打磨番之後到上拋光膏個時係會有番光澤,但細睇會見到有刮痕,請問可以點處理,唔該哂
無論佢之後點出都好,
諗左個更好既完全版再cut一半變普通版分開2round出就係撚緊客,
所以咪話b社正仆街
最好就係一個版本有哂實色,彩透,同全透外甲
又新post
今日真係凍撚死
噴多次光油 之後直上拋光
你用邊隻拋?
世界大戰抹黑宇宙
Can you feel
唔得,會俾人屌做乜塞其他廢甲俾佢
應該要讀心,佢想要透明定實色就凈出邊個版
咁都有得罵咁耐
其實要買果d都係會買 唔買果D你分晒好多層又透又剩都係唔會買
問題好似無邊間廠有依種完美版,大家咪又係一隻普通版再出套加購既全透甲,彩透甲,有良心D咪初回限定版有多一套全透甲
同埋講真要show套骨既金屬感,根本連透明甲都唔好裝,隔左層膠既透明甲一樣無晒金屬感
G持
到底講緊乜,有無懶人包
如果你想用砂紙先
唔好用2000/4000 實花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞