歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (124) 上海自由高達

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
大家係度屌緊既係b社既商法
出一半唔出一半/引人買2隻好似dlc咁
唔係屌緊佢技術唔好,出唔到一隻完美既mgex呀
所以so far依隻MGEX都仲未見到有位可以屌住
HG,RG都係咁出
商業決定
新post lm
又濕又凍完全唔想砌模型
上個post未有師兄答 請教多次各位巴打

我行咗信和同INS都唔係好覺邊間有舊FAG囡囡模型,想問如果想追返啲舊款好似朱羅忍者同真月個類,有無邊到可以買到
冇錯 就係得緊一盒骨架連透明件 唔係分開
得果幾張圖,咁都有位屌既可以去做forensic 啦
本身透明外甲定位就係DLC/特典,間間廠都係咁玩
你要玩骨其實唔好上甲咪得,都唔明有咩好屌
佢咪淨係賣副骨
比多少少買過有氣缸嘅
壽屋好多過左就冇了
咁講法 我買碗一千蚊嘅麵 裏面有篤屎 我都唔屌得
搞清楚先
錶好多都係賣機芯,但係咪代表佢上左錶面底蓋,就無左機芯既價值?
情況同而家RG MG PG 一樣(留意唔係淨係講緊今次MGEX SF),幅骨係賣點,但係咪(1)bamdie 可以淨係賣幅骨俾你?(2) 上左外甲就代表幅骨既價值無左?
又咩呀???你以為佢得副骨定你想佢出套得骨無甲既款?
好的 唔該巴打
盒嘢千鳩幾蚊 就要每個零件都對得住個價錢
mgex uc 個濕鳩台都 youtube 屌到飛起
你去捉住每一個人質問啦
唔係話唔屌得,而係要睇清楚屌邊,否則會變左wrong hole
而家問題唔係bamdie 出行貨俾你,你睇唔過眼既地方係佢出得幅骨咁正,但係d 正位就用外甲遮哂,變左好似焗你買兩盒
咁呢個係你選擇點display 既問題,而唔係佢出得衰

你大可以好似佢而家個展咁,完全唔上外甲淨係show 幅骨
真係有台仔靠睇片comment話龍騎兵同腰炮係左右合加條假刻線
咁而家盒嘢入面係咪有篤屎搽咗喺啲件上面
你啲比喻真係亂嚟架喎
想搵現貨既
一係就future formula現貨區睇下有冇岩
一係就雅利睇下
一係就去代理間鋪hobbymarthk睇下

如果有特定款想要的可能直接去日馬買完運返黎平過c記食人地炒
我都見已經有好幾條片係看圖作文
可以用 如果長玩就一次過買610/620
依家SF邊忽睇落對唔住價錢???
出gundam得骨無外甲係咩玩法?咁你有甲就一定唔會成套骨睇到晒,依個係物理問題,即係你著左褲我都睇唔到你賓周一樣道理
咁如果你要淨係J副骨,咁係咪好似佢出show咁唔上外裝甲咪得,嫌貴咪將套外甲賣出去
根本唔知你屌黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞