歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (124) 上海自由高達

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
上個post p39開始
要由2000磨起你層光油要好厚,2000磨到6000如果仲有痕你再磨上去都一樣會有痕
論MG 是否應該骨架同外甲分開售賣
唔好再咁勁 .gun
是但啦咪又要科水
睇budget同要求
有期用個300蚊嘅支製泵駁個2L氣水樽做氣缸都噴到
又係果d 胸圍整得咁靚唔比人睇有乜謂既講法?
新出果隻MGEX,B社撚緊客,
但有愛好者幫B社護航,
同唔鐘意呢個商法既唔埋單既人熱烈討論緊佢D鳩手法遮
知你盡咗力
我睇東雲既幾多都睇得落佢唔帶都得
exact7ly,都係老子巴一針見血
9 rush mgex
其實有方法睇人著胸圍
姐係係佢膽死出部成萬銀既匠解Nu 無牛油炮,bandai 有咩做唔到

唔爽未唔好買

佢有朝一日部高達無頭個頭要去pbandai 撳我jl唔會覺得出奇既啦
東雲BB 著唔著衫我都睇
呢D其實算係大廠既傲慢
出半套都有人埋單同埋有人護航
一陣出埋PS OFF
其實真係唔覺係撚客,佢自己display都係裸甲而唔係透明甲
因為佢今次係sell金屬感,唔係內構精細度,透明甲對金屬感係會打折扣
你話佢display用透明甲,但賣個陣唔跟就話撚客姐,即係MG Virtue個爆甲display就真係撚客啦
光油係finisher gp1
拋光膏係madworks
收到巴們,下次我直用6000算
我已經磨得好細力
我又唔係咁樣睇,我覺得BANDAI 咁做一D 問題都無
姐係好似壽屋女郎咁,輕身重裝又算迫人買兩盒?
忍者弓兵可以合體唔通你又屌佢迫你買四盒咩...
佢只係提供多一個玩法比你,你點玩係一回事
我識個朋友佢買PG 永遠都係砌半身想胸像,左邊有甲右邊無甲佢都唔知玩得幾開心
一定有
隔離30ms同30mm狂玩DLC商法咪又係幾日就搶到冇哂貨
30mm/ms 入貨量少到hihi
仲少過RG
我理解啊,講到最大gimmick係金屬色,但唔出百式或者曉,出百式或者曉係咪比SF更加突顯到個gimmick先,講到尾都係bandai想穩穩陣陣出熱門機
睇死下隻mgex係命運發光光翼,或者00自轉太陽爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞