[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 8

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
辛斯識車

但係冇運
做人又好似太圓滑 冇世界冠軍嗰種必要嘅狼死心態

好似叻咁
年中有場同佩鬥到難分難解
罰五秒都要再擋一擋格離條契弟
寧願將個pod送埋再後面嗰個食(好似係)

相比之下辛斯就真係相反
比賽由行pit到pacing 所有嘢都係最合理性最優解嚟做
Sainz個風格都唔係好搶口嘅WDC格
佢似JB Kimi個種穩得嚟快嘅車手
主要係用穩定性攞分多過all or nothing (19叻個種)
而佢本人都係一個文青 好合乎佢style
所以佢一直都唔係咁搶眼
我相信如果佢有部快車係有機會搶WDC 特別係今年呢啲有機會係大亂鬥嘅情況
Consistency 係有機會啄到WDC返嚟...
雖然我係迷sainz,老老實實佢真心無世冠相
不過你班仆街燈到咁,我都幾肯定無
今時今日嘅計分方式就有啲難度
以前10分年代真係大機會
今時今日嘅計分方式就有啲難度
以前10分年代真係大機會
唔出得煙仔呀嘛
幾時開季 好撚悶
有冇巴打開始訂F1TV PRO?
巴西好似都係60蚊港紙
有冇人試下
開咗咪仲悶
場場平治游車河
get in there lewis
+10 secs penalty for max versteppan
好過留係屋企冇野做
上年買咗墨西哥
真係好睇你個vpn 大部分時間都720p或以下
琴晚先重溫完2019 germany
睇HUL點樣p2跌到dnf
今年d 車好靚
除左alpine
https://www.youtube.com/watch?v=mir4krn89XQ&ab_channel=L%E4%BD%ACLLOTALK

L佬訪問咗一個做緊Alphatauri嘅香港女仔
雖然我係迷鹹,老老實實佢真心好有世冠相
不過你班仆街燈到咁,我都幾肯定八冠

同GAS溝通唔到
喺度一次過講, Anisa 係因為公司合約關係。佢唔能夠喺Red Bull 授權以外嘅media 講出Red Bull 同AlphaTauri兩個字。不過我講得,你睇晒都一定知佢喺邊度做嘢。

其實呢個規例好多車隊都有

其實有關但又唔係因為呢個原因
Flexi box之前都有贊助過F1車隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞