[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 8

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
幫Binotto改做紅色頭髮
遠睇以為係M3
佢哋有無機會lights 插班 F3/F2?
康打以前塞日本車手都係插班,但呢一兩年反而係揀人去歐洲F4插旗
啫係oscar要等多年冇車揸
幾時踢走支周
佢呢家有32分,玩到2023嘅話坐底連續兩年有indy前7就夠分。問題唔大
我覺得黑平靚仔過銀平
Monza win 好似未出貨
我想要叻個種頭盔cam多啲
好刺激
個時出土耳其白色RED BULL我都ON99經hkformula1 入手第一架, 點知發覺食水真係好深

宜家見有巴打到手, 我都未有聲氣
靚過哂早幾年所有車
難d,美國有自己一套系統,同埋好多都走咗去玩NASCAR,好paid好多
講起paid, 呢下又係真
唔講NASCAR, Indy都唔差
Formula race 唔去到F1都係無錢搵
NASCAR多公司贊助
好似Alexander Rossi咁揸完F1返到去Indy無人識佢咁濟
social credit+999
迫宮成功出嚟攞尾彩囉,咩啊!根本就喺度施壓比新嗰幾個聽
咸狗d運真係,一出車幾好天
佢本身應該負緊一百分
: “If there was one day from 2020 you could skip from your calendar [would it be] today?”

“Today, yes,” Bottas replied, then added jokingly, “or maybe the day when someone bought a bat in Wuhan.”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞