[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 8

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
其實我一直都唔係好明特攻胎係咩
Google 2021 silverstone
米屈 依到全港最大太陽神教基地
Ching

保子就唔係好關平事嘅,入面有個7屆咁二號就一定做condom,唔係就好似垃利咁。

自己覺得做到依家咁樣衰唔多唔少都關公公事,俾黑平咁玩都硬唔到,可能後面有原因唔講得出街,有苦保子知
純碎膚淺地覺得架車design型 睇精華咸哥揸得好快

睇大家反應其實我可唔可以理解平治等於F1嘅曼聯 都係波台公敵
咸係手車快但人賤+偽君子
摩納哥+土耳其嘅radio

仲有前年俄羅斯兩個5秒penalty’s radio
https://www.instagram.com/p/CaO9dREtiaH/
HAAS架車畢第一次落track?
佢係快嘅但精華有樣野唔會播就係佢d radio, 贏車就一句 we did it together, 一落後對住條team 就可以落後幾耐怨幾耐

呢個最經典
https://racingnews365.com/hamilton-monaco-a-lesson-for-the-team-not-me
成日質疑車隊 最後自己柒就瀨人
當平治因為車胎唔夾架車而表演唔好(需要比其他車隊早換胎)果陣,佢同FIA/Pirelli講有安全問題,Pirelli 即刻改車胎物料
當其他車隊真係出事,例如Baku AM同RB一齊無先兆爆胎果陣,Pirelli 就堅持車胎冇問題,你地車隊用法錯
無記錯18年開季拉利架車無咁食胎
而平治keep住都有胎溫過熱問題

然後好似話某幾個賽道重鋪令輪胎更容易過熱
所以Pirelli有特別供應嘅輪胎 變相平治著數咗

或者好似2021咁 銀石之後改咗尾胎配方又係benefit咗平治
用足球做例子,就係平治/咸可以4424,+2GC
其他人就手指越位都會吹
除左21冇贏過隊友
點解唔買咸蛇個頭盔
其實Masi 每次聽完啲論證都會話"refer that to the stewards", 不過無人會記得呢句
首先保子廢 無辦法
問題係越做越逼害咁 以前都識講句 Sorry Vatteri
臨尾直情好似嘢就你做鑊又係你孭 正宗逼害
當然保子自己為份bonus 就自閹咗十世
鬼叫自己廢咩

嗰陣垃利無端端搵圖tow kimi唔知做乜
Kimi好似開過聲唔介意分清一二
買嚟當痰罐?
當年部垃利同牛用胎都ok
反而平冶就會出現blistering
所以有幾場用胎勁嘅場(sliverston etc.)就出現咗一隻tire wall薄啲無咁易有blistering嘅胎出嚟

你話有無古怪呢
https://www.instagram.com/p/CaPByNqqcl-/?utm_medium=copy_link
知唔知醜啊屌你咸狗自己帶完風向就出嚟扮大愛
你班友淨係識話銀石 有無第二場
netflix車迷 多人睇f1熱耐d係開心 但是唔該班新手虛心d學下點睇F1 plz
買咗都唔同你地講啦
想好似上年定前年開季有個巴打up上嚟同大家分享
收成2百幾負皮
佢點會知醜

佢永遠都係知錯 改錯 唔認錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞