[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 8

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
BWT第一代 VJM10

BWT第二代 VJM11

BWT第三代 RP19

BWT第四代RP20

BWT第五代A522 頭兩場

BWT第五代A522 正常版
咁唔好跳啦
無錢可以再簡單啲
正正經經介紹下咪算囉
垃利係爆炸頭自己主持

(AT得條短片但係CG駛咗唔少錢)
alfa出過喇,不過迷彩色
上年個winter livery靚到仆街 今季變到咁
rp20 算叫最好睇
第一代隻pink pig粉紅最好睇
之後
成日覺得alfa攞 kubica 宣傳仲多過其他兩個正車手
波蘭大水喉
bwt光頭佬
今年可以唔駛買alpine嘅衫
明明之前都好型
車隊主贊助波蘭石油Orlen都係Kubica帶入嚟
緊係點都要搵機會比佢出嚟講嘢/宣傳啦
出面個post好似有好多喊狗仔
隔離威記大佬都無kubica咁搶

不過kubica東歐人唯一車手+做過 race winner 真係受歡迎

總之唔好支那周做大佬就得
[係試又唔係試] F1 2022 季前試車 討論區
https://lih.kg/2895920
一陣睇睇下精經錯亂
以前racing point 返生
Sauber唔係有Alfa同Orlen兩條水喉射住真係執笠都有份
咪撚屈鳩我,當日我一齊係到慶祝的
Alpink
我真心屌鳩樓豬商業>比賽呢啲on9概念
Sor lor 你講到好似幫緊隻nigga咁
咁要睇結果,如果咁做各方利益最大,全球足球收視因為咁而上升,如果黑到入決賽呢點大家樂見其成,咁個decision 就係我所講係岩嘅moment 出現左。

佢呢個睇法癲撚到
雖然d粉紅好柒,不過都好過某rich energy 淨係識吹口
如果佢一開始就講喊狗之前啲撚屌嘢嚟證明個decision啱咪得,但係佢撐個決定嘅原因純粹係有商業價值同埋好多人開心
Cls 依樣樣咪季中Fia做緊幫喊 51g+碌ling可以搞到max領先~40pt >>> 到輸幾pt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞