[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 8

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
想當年Kubica力壓乜鬼嘢咸Kimi馬沙大頭lead住個WDC榜...
屌係wor,你令我有新睇法

季中黑max - 八屆商業價值可能高啲wor

季尾幫max - 唔係wor,好似推翻連霸商業價值高啲wor

然後樓主唔屌fia
呢件都好過佢
咁Ham Baku自爆肯定都係商業價值嚟啦

一個brake magic跌咗個wdc
放心,會對車隊內部反china zhou的人實行動態清零, 公公。。。
等Andretti收購囉雖然好似話係流料
古叔無炒獲甘既,佢好大機會WDC左了
我唔係接受自己比人黑哨,如果我係咸/benz果邊我會反對因為真係唯一受害者,但實情係身為觀眾因為果個決定睇得激動人心,我做唔出一路做得益者又要一路屌

咁多可以用嘅理由,佢偏偏揀個無邏輯性可言嘅講出嚟
收皮啦 benz比人黑哨 人唔笑狗都吠 本身Mia係諗住幫到尾唔比慢車unlap
個重點唔係到
見到就嬲,次次飛日本都會去31食雪糕
到時有得飛去食唔想都諗起L平呀
不如直接話出SC就係做鳩HAM算啦
平心而論rich energy拉花點都好睇過bwt所有拉花
藍鐵神雪條
呢d招數正常對大隊同廠隊係唔會有用,係得蕉先咁垃圾
乜撚嘢叫波台公敵 咁都可以拉到曼聯到
當年三個明日之星之一
點知
又未致於嘅,Peter Sauber喺BMW走人之後咪又係買返隊車,頂咗幾年先賣畀Longbow Finance
Alfa要過多兩年先入嚟
L平個拉花同套衫都好柒
架車都算,件衫真係好核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞