[拉花發佈會] F1 2022 季前討論區 8

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
支那周輸比隊友既次數最多
呢位Ching真心鐘意平治
咸哥

有冇人玩
呢到全部迷咸

小弟鐘意佢份人夠真 手車又乾淨 冇乜小動作
咸帝是最偉大的
Masi 唔計 abu dhabi 呢啲 all or nothing 嘅決定
最主要都係衰沙特 negotiation 俾人播出來
兩個大佬玩碰碰車禁唔住佢哋 應該RC要介入
同埋巴庫大炒車遲出sc

但係至少 Masi 時期有樣嘢想之後繼承就係善用紅旗
好似係Swiss-Chinese with hk license
屯門公路
沙特negotiation我覺得冇乜問題,平時off-track overtaking裁判都會要求讓,唔讓就罰,嗰次只不過係字眼上嘅問題,意思都係一樣

碰碰車某程度係裁判唔同引致嘅問題,不過同意佢都有責任,唔使去到尾站先話專登攬炒會罰,可以早啲講
我係新入坑 想問點解大家好似唔係好鍾意平治
黑平team principal 同PR克人憎
今年d罰唔罰,罰咩其實都唔關佢事,佢真係幫steward食哂d死貓
alpine 今晚零晨1點半launch?
反而想知你點解鍾意平治
Pr問題
Negotiation 嗰 part 問題係比咗外界印象 Race Director 控制緊賽事
而其實咁樣冇問題 只不過咁啱係紅旗 restart 嘅換位

自從 FIA radio 公開之後 其實係透明化咗
但係多咗個地方車隊玩政治角力 學咸蛇 radio 講聲迫力test 個個第一印象點都會係迫力 test
一加埋尾站所有事積積埋埋 變成最後 Masi Manipulate 賽果嘅假象
引擎開發優先壟斷+咸蛇輸打贏要 Hypocrite 乞人憎
之後 17 18年開始有其他隊威脅到 平治胎耗問題嚴重就有特攻胎
好多判罰雙重標準 然後咸蛇一落後就下下靠 TO 當保子 condom
之後舊年一有咩爭議事件俾人屌就攞 Race card 出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞