【E3以後】莎木討論區4

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
個直播係咪呢度啲巴打做嘅趁人少少認左佢啦

巴打打格鬥驚好屎

不過巴打講俾人炒個位好好笑,話搵工聯會

https://youtu.be/5HqyxG10qsw
1:06:00 抽水
個直播係咪呢度啲巴打做嘅趁人少少認左佢啦

巴打打格鬥驚好屎

不過巴打講俾人炒個位好好笑,話搵工聯會

https://youtu.be/5HqyxG10qsw
1:06:00 抽水

後面躝dee同隼

後面躝dee同隼

摩擦力

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲冇眼耳口鼻,鳥隼夜叉feel
純粹搞彩蛋放兩個大字人型扮食花生

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲做乜鳩

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲做乜鳩

藍帝:鳥隼你睇,渣㗎
嘩屌,LA Noire終於有得玩返ps4都有
筆記簿做偵探,名偵探涼仔拷問技能宗師級

必買!!!
利申:爆過

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲做乜鳩

究竟到時會唔會真係係度

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲做乜鳩

究竟到時會唔會真係係度

到時咪知,大搖大擺睇佢練功追殺自己
nier 65折 遲買平幾舊

steam?
玩咩架?

steam?
玩咩架?

PS4 arpg好似係,唔知幾時玩

steam?
玩咩架?

nier都識

又要瘋狂查字典

又要瘋狂查字典

查字典
莎木寫筆記都可以俾後人變第二隻game
莎木3要加呢啲拷問元素啦,唔講或者講大話啪斷佢隻手隻腳

steam?
玩咩架?

PS4 arpg好似係,唔知幾時玩

中文?

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲做乜鳩

究竟到時會唔會真係係度

其實藍帝都想搵人打低自己
喺涼身上睇到昔日自己。
其實係藍帝畀蚩尤門踢走,改邪歸正

又要瘋狂查字典

查字典

gta v trevor

又要瘋狂查字典

查字典

la noire審人算唔難

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

躝啲做乜鳩

究竟到時會唔會真係係度

其實藍帝都想搵人打低自己
喺涼身上睇到昔日自己。
其實係藍帝畀蚩尤門踢走,改邪歸正

FF仲未解釋對巖咁大仇
如果佢只係要向巖報仇做咩要加入蚩尤門
其實係同鳥隼巡視業務見到有人學功夫又撞到佢就食花生
打阿伯都入唔到中路 冇資格同我打

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

鳥隼應該好似神龍教主咁,遲早都係涼仔嘅獵物

後面躝dee同隼

摩擦力

躝d好濛

鳥隼應該好似神龍教主咁,遲早都係涼仔嘅獵物

我已經係你嘅人啦 得到我處子之身嘅你已經有咗我嘅八成功力
從此你就係天下無敵舉世無雙
屈指一算原崎、JOY、芳梅、莎花、鳥隼、黃仔同小惠已經集齊7個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞